Hvordan kan jeg få bedre vandtryk?

October 2

Hvordan kan jeg få bedre vandtryk?

Lavt vandtryk bliver nemt en ekstrem ulejligheden. Denne ulejlighed opstår, fordi lavtryk vand kommer ud af brusehoveder og vask tude vil ikke skyl væk sæbe eller andre rester samt højere vand pres vandet vil. Uanset om du lide lavt vandtryk i dit brusebad, karbad eller dræn, kan du afhjælpe dette problem selv uden at behøve at leje en dyre VVS service.

Instruktioner

•Drej vandforsyningen til huset. Bruge en rørtang til at fjerne vandhanen covers og brusehoveder. Små vragrester fra rør eller mineraler i vandforsyningen ofte tilstoppe de små huller i vandhane eller brusehovedet og forårsage en reduktion i vandtryk.

•Sæt spande eller kopper nedenunder rør så at du kan skylle rørene uden spilde vand overalt. Tænd for vandet og gør det muligt at køre i flere sekunder til at skubbe ud snavs i vandet linjer.

•Tag fra hinanden brusehovedet eller vandhane tud for at rense snavs i disse armaturer, der kan forårsage en træsko. Skru stykker af tud og brusehovedet og fjerne de interne stykker ved at stikke den lille plastik disk inde med en blyant. Være opmærksom på hvordan disken sidder og i hvilken retning, så du kan erstatte disken senere.

•Submerge vandhaner og brusehoveder i en blanding af varmt vand og eddike til at hjælpe pause caked op aflejringer af hårdt vand mineraler. Tillad inventar til at sidde i vand i to til tre timer at suge væk de hård-vand indskud.

•Scrub på indersiden af de vandhane og showerhead inventar, når de er færdig med iblødsætning. Køre en wire piberenser ind i eller gennem armaturet til at banke løs eventuelle resterende hårdt-vand indskud tilstopning inventar.

•Reassemble brusehoved eller vask vandhane armaturer til at vedhæfte dem til deres passende steder. Sat plastik-diske tilbage på plads, vender i samme retning som når du har fjernet dem fra inde i inventar. Det er afgørende for driften af inventar.

•Reattach inventar, ved hjælp af røret skruenøgle til at stramme rørene og nogen møtrikker eller bolte, der holder inventar på plads. Tænd for vandet igen og sætte din hånd under vandhanen for at se, hvis din indsats produceret bedre vandtryk eller ej.

Tips & advarsler

  • Hvis dette ikke afhjælpe dine lavt vand pres problemer, skal du erstatte den gamle vandhaner og brusehoveder med nye eller højtryks inventar.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com