Ideer om, hvordan man flytte en Hot Tub

October 2

Ideer om, hvordan man flytte en Hot Tub

Varme bade og kurbade er små, overjordisk pools designet til at holde vand og varme det godt stykke over de gennemsnitlige temperaturer for en traditionel pool. Hot tubs bruges til afslapning og fysioterapi; boligejere installere ofte dem på terrasser eller dæk. Men baljer er både stor og tung og er vanskeligt at flytte fra sted til sted. Mange boligejere vælger ofte at sælge eller efterlade deres spabade i stedet for at transportere dem. Men når boligejere købe en ny badekar eller beslutter at flytte en gammel en alligevel, flere metoder vil arbejde.

Fragt lastbil

Fragt refererer til fragt lastbiler, som er kendt for at flytte boblebade over lange afstande. En fragt lastbil er en af de få biler, der let kan gemme og håndtere spabad og er normalt hvordan baljer er leveret fra den kommercielle kilde til huset. Lastbiler bruge stropper til at sikre badekar og elevatorer til at hæve og sænke det.

Arbejdskraft

Når det kommer til transport af spabad til sin plads i hus, er undertiden arbejdskraft den nemmeste måde; en gruppe af mennesker sammen--flere på hver side af karret--kan afhente og flytte de små baljer på plads. Ejere kan også bruge simpel arbejdskraft til at justere karret, at foretage små ændringer i dens placering.

Traller

Traller er små støttesystemer, korte tabeller knyttet til et fast sæt af hjul, der er designet til at flytte store genstande. Traller bruges ofte til at flytte mindre objekter som kabinetter, men store dollies kan håndtere et spabad. Traller anvendes typisk i forbindelse med fragt lastbiler for at flytte karret ned i indkørslen og på plads.

Planke landingsbaner

De fleste spabade er installeret i baghaven i huse hvor landskabspleje ikke giver mulighed for en glat indkørsel alle vej rundt i placering. I dette tilfælde kan boligejere bruge planke baner for at flytte dolly over terrassen asfaltudlæggere, græs, sten og andre forhindringer i vejen. Når spabadet når dækket, kan ejere bruge planke baner for at flytte hot tub på det.

Kraner

Kraner er et meget dyrt og tidskrævende mulighed, men nogle gange ejere har intet andet valg, hvis de ønsker spabad i en stilling i deres landskab, der ikke er indgået nogen anden måde. I dette tilfælde løfter kranen hot tub over huset og på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com