Sådan Program Programmerbare termostater med Deadband

October 2

Nogle termostater, der styrer både varme- og kølesystemer har deadband. Deadband er, hvor rumtemperaturen bliver nødt til at gå hvor som helst fra 2 til 6 grader Fahrenheit under eller over den indstillede temperatur før varmeren eller klimaanlægget spark i. Det bruges til energibesparelser og er undertiden sæt af nytte Kontoindehaveren (bygning ejer) på bekostning af brugeren (kontor arbejdstager.) Termostater med deadband kan programmeres til at reducere deadband spredes. Du kan ændre deadband, hvis det påvirker din komfortniveau.

Instruktioner

•Indtast det termostat installationstilstand. Tryk på Mode-knappen først på Totaline digital termostater, og tryk derefter på knappen Fan i to sekunder for at gå ind i Setup-skærmen. Produkter fra andre producenter vil være lidt anderledes. Tryk på knappen Mode for at gå igennem de programmerings muligheder som termostat baggrundslys og så videre. Skifte til indstillingen Deadband. Det er ofte forkortet "db."

•Tryk på op eller ned-knappen for at mindske eller øge deadband. Fabriksindstilling er ofte 2 grader. Ændre deadband til mellem 1 og 6 grader. Endelige brugere foretrækker at programmere 1 grad af deadband og bygning ejere foretrækker at programmere 6 grader af deadband.

•Toggle med knappen gennem resten af optionerne. Tryk på knappen "Mode" og "Op" på samme tid at gemme konfigurationen og afslutte opsætningen på Totaline termostater.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com