Hjem retsmidler til rengøring tæpper & pletter

February 13

Hjem retsmidler til rengøring tæpper & pletter

Rengøring tæpper med hjem retsmidler er let. Mange af produkterne, du bruger til madlavning eller andre rengøring vil tage sig af dit tæppe. Det første skridt er at støvsuge dit tæppe ofte, så snavs ikke slibe ind i tæppet forårsager rengøring at være en endeløs akkord. Til at rense pletter, er der en række husholdningsprodukter, der vil gøre arbejdet.

Bagepulver

Bagepulver er en naturlig deodorizer og renere. Vakuum gulvtæppet grundigt ved støvsugning crisscross over gulvtæppet, så fibrene flytte til hver side. Drys bagepulver over gulvtæppet. Vente to til tre timer. Vakuum gulvtæppet.

Club Soda

For vandopløselige pletter er club soda et glimrende valg. Spray club soda på med en sprayflaske eller våd en ren hvid klud. DUP pletten. Gentag, hvis nødvendigt.

Ammoniak

Mix 1/4 kop af ammoniak og 1 kop varmt vand. Placer blandingen i en sprayflaske eller skamplet på blandingen med en ren hvid klud. DUP pletten. Gentag, hvis nødvendigt.

Eddike

Mix 1/4 kop eddike med 1 kop varmt vand. Anvende eddike løsning, som du ønsker ammoniakopløsning.

Skålen vaske

Bland 1 tsk flydende skålen vaske med to kopper varmt vand. Anvende løsning det samme som blandinger ammoniak og eddike.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com