Min peberfrugt plante blade vender gul

October 2

Min peberfrugt plante blade vender gul

Peberfrugt planter er nogle af de bedste grøntsager til at vokse i et hjem haven. En enkelt plante indeholder grønne, røde, gule og orange peberfrugt, alt afhængigt af hvordan de er høstet og plantens tilpasning til en jord og fugt forhold. Hvis din plante blade start drejning gul eller brun, er du står over for et problem, der skal behandles, før det påvirker sundheden for din klokke frugter.

Temperatur

Peberfrugt planter vokser bedst i varme temperaturer. Temperaturerne regelmæssigt under 55 grader resulterer i gulning og visnende blade. Lave temperaturer også føre til hæmmet vækst og føre til blade og knopper droppe fra anlægget, før det kan være produktive. Udsving i temperatur, såsom dagtimerne temperaturer i 90 erne og natten temperaturer i 60 ' erne, også forårsage lignende skader.

Fastsættelse af temperatur problemer

Plante ikke peberfrugt udendørs, indtil alle temperaturer er støt over 60 grader Fahrenheit, herunder jordbundens temperatur. Start din frø indendørs i slutningen af vinteren, så de er klar, når temperaturerne er rigtige. Når du forbereder at omplante peberfrugt udendørs, gradvist falde temperaturer f.eks, foregår spiring ofte over 70 grader. Når du er klar til transplantation, drop temperatur ned til 70 i to dage, 67 to dage, 64 i to dage, og så videre. Dette giver mulighed for peber plante til at tilpasse sig nye temperaturer.

Vand

Både over - og under-vanding, samt udsving i vand eksponering, forårsage peber plante bladene bliver gule. Under vanding forårsager planten tørre ud. Over vanding årsager problemer som root rot og svampeinfektioner, som foder på anlægget, for at reducere næringsstof flow. Begge problemer resultere i visnende og blad eller bud drop.

Vanding godt

Sørg for jorden omkring peber planter holder fugt godt men dræner overskydende vand. Ændring af din beplantning jord med mos, kompost eller staldgødning øger frugtbarhed og fugt. Dette sikrer at stående vand ikke crowd rødderne, men at rødderne har adgang til konstant fugt. Vand jorden helst de øverste 2 inches føler tør at røre ved. Mængden af vand, og hyppigheden af vanding behov, varierer efter temperatur og alder af peber planter. De har brug for mere vand mens frugtsætning end på noget andet tidspunkt af året.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com