Design & ideer til udendørs damme & vandfald

October 2

Design & ideer til udendørs damme & vandfald

Måske du ønsker at tilføje bare et strejf af vand til din værftet, xeriscaped eller du er på udkig efter en visuelt lokkende måde at indarbejde en container haven ind i din landskab. Hvis ja, kan herunder en dam eller vandfald i din værftet bringe i en iøjnefaldende centerpiece til din have eller lav vedligeholdelse indstilling til container havearbejde via en dam vand-haven. Altid undersøge indstillinger, der bruges som lidt vand som muligt, og at være damme en form for anti-alger behandling, uanset om det er kemisk eller fysisk.

Vandhaven Dam

Bringe nogle lav vedligeholdelse vegetation og visuelle konsistens i din yard med en vand-haven Dam. Hvis du beslutter dig på en vand-haven, bygge en dam, der dækker mindst 50 kvadratfod. Mindre damme påvirkes kraftigt af sæsonbestemte temperaturændringer. Du behøver kun din Dam at være omkring 3-fødder dyb. Formen på dammen skal gå med andre figurer i din landskab (Gentag vinkler, skarpe linjer og bløde kurver i pond's og akvatiske planter figurer). Planter til din Dam bør tilpasses til dine klima. Du kan medtage planter af varierende størrelse, struktur og form med varieret blomstrende gange for en dam fuld af farve året rundt.

Miniature vandfald og voldgrav

For en skyfri vandfald og vandskab, der bringer en afslappende kvalitet i stedet for grandiose Majestæt, kan du designe et lille vandfald tømning i en voldgrav midt i din have. Store trædesten fører til en træterrasse i midten giver et sted for patio møbler eller haven bænke. Selvom dæk og trædesten synes at flyde på vandet, bør de faktisk være forstærket af betonkonstruktioner indbygget i pond's design med sort gips. For at forhindre alger vokser i voldgraven og til en smule farve på vandets overflade, kan du dække 50 til 75 procent af den voldgrav overflade med åkander.

En Pondless vandfald

I stedet for en infinity-pool eller vandfald tømning i en kemisk-fyldt eller filtreret Dam, kan du installere en pondless vandfald i din have eller værftet. Vandet løber ned i en underjordisk reservoir (usynlige). Et rør bringer vandet tilbage til toppen af faldet. Du får den visuelle skønhed og beroligende suset af et vandfald uden vedligeholdelse. Det er især nyttigt i områder hvor du gerne vil drukne højt trafik. I 2010 køre vandfald kits overalt fra $900 for en 4-mund stream til $1350 for en 12-fods strøm, som er for en kvalitet kit fra et velrenommeret firma. I stedet for den fokus på planter, dette vandfald tillader jer hen til funktion klipper, og du kan blande og match baseret på form, tekstur og farve. Hvis du planter vegetation i nærheden, Sørg for at er det lav vedligeholdelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com