Sådan Care for en Dracaena Marginata plante aka Madagaskar Dragon Tree

October 2

Sådan Care for en Dracaena Marginata plante aka Madagaskar Dragon Tree

Dracaena marginata planter er almindeligt kendt som Madagaskar dragon træer. Planterne er kendt for deres bånd-lignende blade, der er dyb grøn med smalle magenta striber langs kanterne. Du kan holde din drage træet i live i årtier hvis du behandle den korrekt.

Instruktioner

•Dracaena marginata planter foretrækker lyse, indirekte lys. Dette gør dem velegnet til terrasser, overdækket indgangsparti, eller som stueplanter. For meget sollys vil forårsage bånd bladene at blive solbrændt. Svagt lys vil få planten til at vokse langsommere.

•Dragon træer blomstre i en bred vifte af temperaturzoner. Så længe du ikke har flere hårde fryser om vinteren, kan du vokse din udendørs. Meget høje temps er tolerable, men kræver, at du giver din plante mere hyppige vandingerne.

•Fertilize din dracaena marginata én eller to gange om måneden i løbet af foråret og sommermåneder med en afbalanceret, vand-opløseligt gødning. (Jeg bruger mirakel vokse.) Ingen gødning er nødvendigt i løbet af efterår og vinter måneder, som dracaena træder en hvilende fase i disse måneder.

•Under vækstsæsonen (forår og sommer), vand din plante ofte nok til at holde jorden lidt fugtige. Planten er meget tålelige og vil fortsætte med at vokse, selv hvis du undlader at vand det for et par uger, men der kan lægge vægt på anlægget og få det til at droppe nogle blade. Det er bedst at holde det fugtigt (ikke vådt). I løbet af efteråret og vinteren, Tillad jord tørre.

•Hvis du vil repot det, skal du gøre det i begyndelsen af dets vækstsæson (forår). Ikke brug for stor af en pot. Dracaena marginatas er mere behageligt at være root-bundet, så hvis du ønsker at øge størrelsen af din pot, øge diameteren af 1" på de fleste, at anlægget for at holde stramme kvartaler.

•Dracaenas er meget sunde planter for det meste, men de kan få spider mider, mealy fejl og skala. For at behandle disse, spray hele anlægget med neem olie. Neem olie er tilgængelig i de fleste havecentre og anses for at være sikker for mennesker og kæledyr.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com