Hvordan man opbygger et blomsterbed med asfaltudlæggere

October 2

Brosten blev første gang brugt af romerne til at bygge veje. Pavers, der byggede romerne var så robuste, at de er stadig i brug i dag. I dit eget landskab, kan du bruge asfaltudlæggere for stier og hævet bed grænser eller som kant til blomsterbede. Asfaltudlæggere tillade fugt at passere omkring deres sprækker i jorden for at minimere afstrømning. De kan være lavet af mursten, sten eller beton og kan støbes i næsten enhver form.

Instruktioner

•Arrange en haven slange i form af dit blomsterbed at bestemme kanten af sengen. Ændre formen på haveslangen, som du finde ud af, om du kan lide formen af sengen. Marker de endelige grænser med spray maling på jorden.

•Measure diameter af din brolægning blokke. Grave en grøft, der er 2 inches bredere end blokke og mindst 6 inches dyb. Denne dybde vil sætte grøft dybere end linjen frost og vil hjælpe med at forhindre frost heave. Sørg for, at gulvet i renden er niveau ved hjælp af en tømrer niveau og et stykke krydsfiner.

•Line indersiden af grøft med metal kant. Trim kant til den rigtige størrelse ved hjælp af et par af tin snips. Glide stakes gennem spil slots i kantning. Hammer kantning indsatserne i jorden med en gummihammer.

•Pour en 3 tommer lag af sand ind i renden. Vådt sand med en haveslange og tamp det med en stampning værktøj. Sørg for sandet er niveau ved hjælp af en tømrer niveau og skrot krydsfiner.

•Lay brolæggere på toppen af sandet. Hver brolægger bør interlock med dens nærliggende brosten. Interlock disse sten for at passe pavers sammen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com