Hvordan til at hænge vindue Trim

February 15

Hvordan til at hænge vindue Trim

Vindue trim, også kendt som vindue molding eller vindue beklædning, serverer to værdifulde formål. Først, det dækker afstanden mellem vindue og mur rammer, at forsegle til isolering formål og skjule grimme kanter. For det andet, det tjener til at give en færdig udsmykning detaljer til vinduet. Der er tre vigtigste stilarter af vindue trim installation i brug i dag: de fire hjørne gering eller billede ramme molding, side stiles med base og kapital og hjørne blokke. Alle bruge enkle gering sav teknikker og kan blive naglet på plads ved hjælp af en luft-sømpistol eller i hånden.

Instruktioner

Fire hjørne gering

•Measure vindue jamb fra side til side og fra top til bund. Skriv ned måling fra ¼-tomme over den nederste kant af overskriften til ¼-tommer under den øverste kant af den nederste vandrette ramme medlem under karmen. Skrive ned måling fra side til side, begynder ¼-tommer fra indersiden kant på den venstre jamb til ¼-tommer inde fra kanten af den rigtige jamb.

•Klippe to stykker af kabinettet for at måle højden du skrev ned og to til bredden. Udskårne stykker med 45 graders spidser i hver ende---en højre og en venstre---med korte enderne af gering på den nederste kant af øverst, den øverste kant af bunden og indvendigt kanter af hver side. Gøre den korte kant af hvert stykke svarende til den tilsvarende dimension du skrev ned.

•Align stykker ¼-tommer uden for indvendigt kant af vinduet jamb og søm på plads ved hjælp af en kompressor og pin soempistolen eller to-tommers finish negle og en hammer.

Stiles med Base og kapital

•Measure jamb og markere ned på indersiden målinger fra top til bund. Skær to side stiles, så længe jambs er høj, fra den nederste kant af karmen til den nederste kant af sidehovedet.

•Nail disse i sted---flugter med indersiden kanter af side jambs---ved hjælp af to-tommers finish negle og en hammer eller en pin soempistolen.

•Measure afstand fra uden for at uden for to side stykkerne du bare installeret, og skåret to stykker til denne længde.

•Nail en hvile på toppen af de to side trim stykker med dets ender flugter med de udvendige kanter af trim og en flush mod bunden, med dens enderne flugter med de udvendige kanter af trim.

Corner blokke

•Klippe og installere side trim, som stiles (med base og kapital. Nail dem på plads, som tidligere skitseret.

•Fit fire hjørne blokke, som bredt eller lidt bredere end casingen, en i hver ende---øverst og nederst---på begge side stykker. Gøre dem flush mod enderne af kabinettet og flugter med indersiden kant af kabinettet. Nail dem på plads ved hjælp af finish søm og hammer eller pin soempistolen.

•Measure mellem hjørnet blokerer---inde til inside--- og cut to flere stykker af kabinettet til denne længde. Passer stykker mellem corner blokke på toppen og bunden af vinduet, og søm dem på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com