Landskabspleje for ørken bunddække

October 3

Når du planlægger din ørken yard landskabspleje, indebærer vælge bunddække et valg mellem græs, tørke-tolerante planter og inert materiale. Græs, selv om høje vedligeholdelse, er acceptabelt, hvis området er holdt små. Hvis du beslutter dig på inaktive materialer som nedbrudt granit eller skærver, Husk på, at rock absorberer sommervarmen, mens planter holde din værftet og hjem køligere som de ikke udstråler varme om sommeren.

Hvis du vælger planter

Før du vælger planter, skal du sørge for du spørge anlægget planteskole personale om plante hårdførhed i din klimazone, og de modne størrelser af dem, du gerne vil plante. Denne måde kan du vælge planter, der ikke vil blive tilgroet for deres plantning steder. Andre overvejelser omfatter blomst farve (hvis nogen) og vand krav.

Beslutte, om du ønsker en græsplæne

En græsklædt område i ørkenen er acceptabelt, så længe du holder den lille. Et lille plaster på græsset ved siden af en udendørs terrasse giver en kølende effekt og grønne er attraktive. Desuden er det den eneste bunddække du kan gå på. Men det kræver daglig vanding og ugentlige klipning i sommeren. Undgå store græs områder, da de er dyre at vand.

Tørke-tolerante planter

Hvis du vil undgå høj vedligeholdelse græs, bruge tørke-tolerante jorden dækker. Det er vigtigt at vælge en art for din klimazone og forstå sine begrænsninger. Nogle jorden dækker fryse tilbage i vinteren og skal skæres til jorden. Andre skal måske lejlighedsvis klipning for at skabe ny vækst. Nogle er berygtet for at dø og skabe bare pletter. Dette kræver lejlighedsvis genbeplantning.

Planter bunddække med passende afstand

Når du har valgt planter, Sørg for at du kender deres modne størrelse så du kan plads dem i overensstemmelse hermed. For eksempel hvis en plante vokser 6 fod i diameter, vil så du ønsker at plante dem 2 til 3 fødder fra hinanden for fuld jorden dækning. Denne måde vil du have dækning Leder du efter med ingen bare pletter i mellem planter.

Ved hjælp af landskab sten eller grus

Selvom disse inert jorden dækker holde støv, skal de bruges sparsomt som de få og holde dagtimerne varme. Hvis du vælger at bruge dem, gør ikke sted plast eller ukrudt barriere stof nedenunder. Plast tårer og til sidst ukrudt stikke gennem, og ukrudt barriere stof samler snavs og snavs, som tillader ukrudtet at vokse på det stof og rødder at trænge ind gennem oprettelse af et mareridt for fjernelse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com