Tropiske hus plante Guide

October 3

Tropiske hus plante Guide

Uanset din placering, kan tropiske planter gøre underværker for at omdanne en værftet eller terrasse til en oase. Men nyder disse planter ikke skal ende med de varmere årstider. Prøv vokser et par typer af tropiske planter indendørs for en instant pick-me-up og en pause fra den voksende traditionelle potteplanter.

Bromeliads

Hvis du har brug at holde sig til en tropisk plante, der er let at vokse, kan ikke man gå galt med bromeliads. Plantens slående blade vokser i en række farver, grønne, røde, gule og stribede og lilla, og er suppleret med sin overdådige blomstrer. Den optimal belysning til en bromeliad er en nå-vindueskarmen, men direkte lys. Det tåler også en bred vifte af temperaturer fra 55 til 80 grader Fahrenheit.

Palms

Det er svært at tænke på tropiske planter uden palms kommer til at tænke. Der er tusindvis af arter af planten, men to dyrkes indendørs omfatter Howea forsteriana "Kentia" og Chamaedorea elegans "Stuen" palm. En palm kulturelle behov varierer fra én art til en anden, men kentia og parlor trives i halvskygge og reagere bedst på en palm gødning. Fordi palmer kan vokse stort hurtigt, vil det hjælpe for at lade planten bliver noget pot-bundet, men ikke helt, da det kan beskadige rodsystemet.

Musa Veluntina "Pink frugtbærende banan"

Selv om det ikke er en dværg banan plante, er Musa Veluntina "Pink frugtsætning banan" ideel til at dyrke indendørs. Når mellem 4 til 6 fod høj og 3 til 5 fod bred, ifølge Hardy Tropicals. Det har slående løv, som spænder over op til 24 tommer, og pink frugt, som er spiselige.

Colocasia esculenta "Elena"

Gøre en ubestridelig tropiske sætning indendørs af voksende Colocasia esculenta "Elena," bedre kendt som elefant øre planter. Denne plante er en standard blandt tropicals og trives i zoner 7b gennem 11. Sted plante i et område, hvor den kan modtage filtreret, naturligt lys.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com