Over jorden Pool stige Installation

October 3

Over jorden Pool stige Installation

Overjordiske pools giver boligejere med en version af en i-jorden pool, der er lettere at bygge og installere. En overjordiske pool øverste gelænder generelt sidder flere fødder væk fra jorden, der kræver en stige til at få adgang til swimmingpoolen. A-frame stiger installeret i overjordiske puljer sidde på den øverste gelænder af poolen, og bruge vand eller vægt poser til at stabilisere stigen. De giver også en sikker betyder at indtaste poolen.

Instruktioner

•Sæt over jorden pool stige over swimmingpool muren med stigens vigtigste støtter hvilende på ydersiden af poolen. Placer bøje af stigen (toppen af A) så den sidder på en stabil, opretstående del af pool væggen som en jernbane.

•Lay en sand eller vand taske over lavere bunden af stigen på ydersiden af poolen. Vejer ned i bunden af stigen stabiliserer stigen, forhindrer slingrende eller deponering. Nogle stiger har hule baser til at være fyldt med vand. Skru hætten af basen og fylde bunden med vand til at afveje stigen.

•Applicer kraft stigen til at kontrollere for ustabilitet. Tilføje yderligere vægt til bunden af stigen, indtil det har meget lidt give.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com