Værktøjer til en Sprinkler hovedet fjernelse

October 4

Værktøjer til en Sprinkler hovedet fjernelse

Den gennemsnitlige gør-det-selv ejer sandsynligvis alle de værktøjer, der kræves for at fjerne og udskifte sprinklere. Dog reparation forskellige projekter opkald til fjernelse af forskellige dele af sprinkler hovedet, såsom pop-up-stilken, spray tip eller hele forsamlingen. Hvis du bliver fortrolig med værktøjer til en sprinkler hovedet fjernelse, vil du være parat til at håndtere en bred vifte af sprinkler reparation opgaver.

Skruenøgler

Landscapers og blikkenslagere generelt bruge to typer af skruenøgler til at fjerne sprinklerhoveder: den skruenøgle og en rørtang. Den skruenøgle har et sæt af halvmåne-formet hoveder, der åbner og lukker som en kæbe. De indvendige kanter af de skruenøgle er glat, så blikkenslager til at greb de sekskantede, møtrik-lignende halsbånd til stede på de fleste sprinklere. Ligesom skruenøgle, rørtangs gribende hoveder åbner og lukker som en kæbe. Men de indvendige gribende kanter af en rørtang er foret med serrations. Rørtangs serrations greb ydre af afrundede objekter, især sprinkler risers og sprinkler forsyningslinjer. Blikkenslagere og landscapers brug normalt den skruenøgle og rørtang sammen; rørtang stabiliserer røret, mens den skruenøgle løsner sprinkler hoved.

Tænger

Hvis en sprinkler hoved ikke har en sekskantet krave egnet for gribende med en skruenøgle, skal lederen være løsnet ved hjælp af tænger eller en rørtang. Landscapers og blikkenslagere vælger at bruge tænger til greb og fjerne sprinklerhoveder, når en rørtang ikke kan få adgang til en sprinkler hoved eller Hvornår rørtang er simpelthen alt for omfangsrig til jobbet. Den mest almindelige type af tænger bruges til sprinkler hovedet fjernelse og udendørs VVS er slip-joint tænger. Slip-joint tænger består af to håndtag tilsluttet kileformede gribende hoveder. Håndtag hængsel tæt på den gribende hoveder. Ligesom en rørtang, er tænger indvendige gribende kanter foret med serrations, så værktøjet til greb glat-sidet objekter.

Skruetrækkere

Skruetrækkere tillade landscaper eller blikkenslager til at fjerne enkelte komponenter af en sprinkler hoved, såsom pop-up-spray hovedet. Spray hovedet af mest pop-up sprinklere tillægger sprinkler hovedet krop af en enkelt skrue toppen af sprinkler forsamling. Den samme skrue justerer ofte strømningshastigheden af sprinkler. Sprinkler hoved skruer normalt acceptere slidsede skruetrækker bits eller korsformede, Phillips skruetrækker bits.

Smøremiddel

Klæbrig eller korroderede sprinklerhoveder kræve undertiden opmuntring under fjernelse. Fedt-fri, gennemtrængende smøremiddel siver ind i mellemrummet mellem sprinkler hovedet tråde og sprinkler riser tråde til at smøre og løsne forbindelsen mellem sprinkler hoved og riser.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com