Hvordan at slippe af lugter i en Whirlpool Duet skive

October 4

Hvordan at slippe af lugter i en Whirlpool Duet skive

Vaskemaskiner rene vores tøj, men det betyder at de altid lugter ren og frisk. Uanset om din er en Frontlæsser, ligesom Whirlpool Duet, eller en top loader, kan vaskemaskiner lugte meget muggen og stinkende efter et stykke tid. Dette har en masse at gøre med den siddende vand, der er tilbage i bunden af maskinen. Der er et par ting at holde øje for at kunne muligvis være årsag til lugten. Først, maskinen kan blive overbelastet med tøj og vandet er ikke dræning korrekt; tøj inde distribueres ikke jævnt, eller hvis maskinen ikke bliver brugt hyppigt nok til at skylle den siddende overgemt vand. Men uanset grunden, hvorfor lugten er der, du kan slippe af med det.

Instruktioner

•Fyld vask maskine med varmt vand og tilsæt 1 kop af hvidt destilleret eddike med 4 spsk bagepulver tilføjes. (Det vil fizz som en sindssyg fro en stund---det er normal.) Køre den hele cyklus, som om du lavede en regelmæssig belastning af vasketøj. Tilføj 4 flere spsk bagepulver under skylles cyklus.

•Fyld vaskemaskine med varmt vand og hæld i 2 kopper flaske citronsaft. Køre cyklen som normalt. Tilsæt 4 spsk bagepulver under skylning.Gentag denne proces to gange hvis lugten ikke er borte.

•Sæt når scoop din regelmæssig vask vaskemiddel med 1/2 kop blegemiddel til din vaskemaskine, fylde med varmt vand og køre cyklussen som normalt.

•Lad døren åben på din vaskemaskine, når det ikke bliver brugt. Da Whirlpool duetter frontlæssere, lade døren stå åben bare længe nok til at tillade fugt fra den tidligere belastning af vasketøj at lufte ud. På den måde døren vil ikke lades hænge åben hele tiden.

•Anvend en kemisk renere, såsom Lysol eller Oxy-Clean. Fylde vaskemaskinen med varmt vand og 1 kop af renere, derefter skylles med 4 spsk bagepulver.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com