Hvordan til at opvarme et rum med et Cement gulv og vægge, betonblok

October 4

Fuld murværk værelser med både beton gulve og vægge vil føle sig meget køligt om sommeren, som de skal naturligvis være isoleret mod udendørs varme. Dog om vinteren vil rummet stadig være ganske koldt. Murværk overflader vil holde på varmen, men den indre temperatur i rummet har at blive varmt nok til at varme murværket. Når dette sker, rummet vil være behageligt, men det kan være svært, forsøger at opretholde en indstillede temperatur i denne type værelse, som er typisk et kælderrum.

Instruktioner

•Modify den eksisterende kanalsystemet medtage ventilationskanaler i kælderen. Dette kræver hjælp fra en professionel HVAC entreprenør. Ved at omdirigere nogle af hjemmets varme til kælderen, kan rummet holdes på et forholdsvis konstant temperatur.

•Installer et træ eller pellet komfur i kælderen og lufte det ud gennem en ydervæg. Hvis du er interesseret i alternativ vil opvarmning, enten en af disse valgmuligheder arbejde for en kælder. Husk på, at du bliver nødt til at kontrollere pellet eller træ niveauerne regelmæssigt for at holde varmen på en regelmæssig temperaturen i rummet. For meget træ vil gøre det ulideligt varmt, og hvis ovnen går ud, så rummet vil vende tilbage til iskolde temperaturer.

•Utilize infrarøde varmeapparater i rummet. Disse varmelegemer varme genstande i rummet, ikke i luften. De kan indstilles med en termostat til at hjælpe med at opretholde en bestemt temperatur i et space. De fleste er normeret til brug i rum, der er mindre end 1.200 kvadratfod for større modeller, og mindre end 500 kvadratfod for mindre modeller. Hvis køre kontinuerligt, vil denne form for vandvarmeren holde rummet varmt, selvom temperaturen føles lidt lavere, da der ikke er nogen blæser på varmeren. Denne form for vandvarmeren er langt mere effektive og sikrere at køre end en plads varmelegeme.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com