No-vedligeholdelse ideer til en forhave

October 4

No-vedligeholdelse ideer til en forhave

At have et attraktivt forhave, som kræver ingen vedligeholdelse er et ønske fra husejere. Værftet vedligeholdelse er en akkord, mange ville foretrække ikke at gøre og ansætte en yard vedligeholdelse virksomhed kan være dyrt. En mulighed er at bruge penge op foran for at skabe en no-vedligeholdelse forhave, vel vidende, at det vil spare penge på lang sigt.

Planlægge layoutet

Tegne en plan for din foreslåede forhave layout, før du starter. Omfatte en brolagt gangbro til din hoveddør og uregelmæssige eller ovale funktioner på begge sider. Holde det resterende område åbent.

Forhindre ukrudt

Lugning er en af de mindste elskede gøremål. Lægge sort plastfolie perforeret med små huller til dræning over området, undtagen hvor du planlægger din gangbro. Dette forhindrer ukrudt i at vokse. Alternativt, landskabspleje eller ukrudt klud kan bruges, selv om det måske i første omgang ikke stoppe hver ukrudt, men i sidste ende de vil ikke regrow.

No-vedligeholdelse gangbroer

Gøre din gangbro ud af dekorative mursten brolæggere. De ikke kræver nogen vedligeholdelse og kommer i mange farver og designs. I en seng af sand og på toppen af en fast base. Fordi de er ikke permanent anbragt, gør det det nemt at udskifte beskadigede asfaltudlæggere. Beton til sidst bliver plettet og skal rengøres. Det revner også med overdreven jorden bevægelse, hvilket betyder, at det har at blive lappet eller erstattet.

Sten og grus

Landskabsarkitektoniske værfter bruge dekorative sten eller forskellige farvede grusgrave. Arrangere forskellige størrelser sten sammen i et attraktivt og kunstneriske vises på hver side af din gangbro. Dække plast eller klud helt med grus i stedet for græs. Brug fleksible gummi grænser til at omfatte grus.

Stedsegrønne planter

Plante kaktus, hvis du bor i et område, hvor de kan overleve vinteren. De kræver meget minimal vedligeholdelse, hvis nogen overhovedet, og kan overleve på nedbør alene i de fleste klimaer. Andre planter, der næppe nogensinde kræver opmærksomhed er dekorative nåletræer og cypres træer og buske. Mange er frost hårdføre. Buske af enhver anden type behov skal trimmes hver gang i et stykke tid og kronblade af blomstrende planter skal fjernes, når blomsterne er døde.

Potteplanter

Bruge potteplanter i attraktive plantageejere i stedet for at plante dem i jorden. Denne måde kan du have blomster i sommer. Hvis du er seriøs omkring at have ingen vedligeholdelse overhovedet, erstatte dem i stedet for trimning eller beskæring dem om vinteren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com