Hvordan at rengøre & Sanitize stof fra mus ekskrementer

October 4

Hvordan at rengøre & Sanitize stof fra mus ekskrementer

Mus droppe er ikke kun grimme, de kan udgøre en alvorlig sundhedsfare, da nogle mus kan kaste den dødbringende hantavirus i deres urin, ekskrementer og spyt. Hantavirus kan forårsage hantavirus pulmonal syndrom (HPS) hos mennesker, en ofte dødelig sygdom. Ifølge det nationale Center for smitsomme sygdomme spredes hantavirus når virussen indåndes af mennesker. Håndtering af tørrede, inficeret materiale forårsager virus at blive luftbåren, hvor det kan indåndes.

Instruktioner

Desinficere

•Tag på handsker og en ansigtsmaske. CDC anbefaler at bruge gummi, latex, vinyl eller nitril handsker.

•Pour 1 1/2 kopper af husholdningernes blegemiddel til 1 gallon af vand til at oprette en hypokloritiske løsning. Grundigt våd den inficerede stof med desinficerende løsningen. Hvis stoffet ikke er farve-safe, du kan vaske tøj og udstoppede dyr i en vaskemaskine med vaskemiddel. Brug en kommerciel-grade damprenser eller shampoo for at desinficere stof på møbler.

•Tag solid mus ekskrementer, der er blevet grundigt gennemblødt med desinficerende løsningen med et fugtigt håndklæde, og moppe eller svamp område med flere desinfektionsmiddel.

•Disinfect handsker med sæbe og vand før du fjerner. Dobbelt-taske handsker og mus ekskrementer og kassér i en passende bortskaffelse af affald system.

•Tør tøj eller udstoppede dyr i en tørretumbler efter vask.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com