Landskabspleje plante navne

October 4

Landskabspleje plante navne

Navne på planter, der anvendes til landskabspleje formål beskriver et udvalg af arter, herunder flerårige krydderurt, løvfældende og stedsegrønne buske og forskellige typer af træer. Ved at spørge til landskabsarkitektoniske planter af navnet på din lokale Planteskole og vide det videnskabelige navn af arterne, undgå du forvirring. Navnene på mange landskabsarkitektoniske planter kender til selv de casual gartner. I andre tilfælde, hvor du ikke måske ved præcis, hvordan en bestemt plante vises, kan dele af sit navn give dig en idé.

Østlige Red Cedar (Juniperus virginiana)

En landskabspleje plante bruges i både nordlige og sydlige del af Nordamerika er den østlige red cedar (Juniperus virginiana). Dette træ, vokser mellem 30 og 65 fødder, overlever fra US Department af landbrug plante hårdførhed Zone 2 sydover til Zone 9. Rødt cedertræ er et stedsegrønt træ med peeling, makulering bark, der trives i mange jordtyper. Anlægsgartnere bruger ofte rød cedar form privatliv skærme, eller som et træ, modellen.

Amerikanske Ambratræ (Liquidambar Ambratræ)

Bruge den amerikanske Ambratræ (Liquidambar Ambratræ) som et vejtræ eller en skygge træ, hvis du har masser af plads til denne potentielt 100-fods høje træ til at udvikle. Aspekter af Ambratræ, gør såsom dens farverige falde blade og vedholdende, tornede frugter, det en interessant landskab værktøj. Ambratræ vokser fra det sydlige New York til Florida, og vestpå til Texas. Træet er ikke en kulde-hårdfør plante. Kultivarer omfatter en dværg hybrid kaldet Gumball, der er omkring 15 fod høje.

Roseshell Azalea (Rhododendron prinophyllum)

Vinter hårdfør nok har til at overleve i det sydlige områder i Quebec, roseshell azalea (Rhododendron prinophyllum) mange anvendelser som en landskabspleje plante. Denne løvfældende busk virker som en foundation plante når plantet i grupper, anvendte i skov haver og alene som en model art. Roseshell azalea duftende, lyserøde blomster blomstrer i April. Sommerfugle og kolibrier hyppige din værftet, når disse buske er til stede. Roseshell azalea kan vokse til højder af 8 fod, bemærker Missouri botanisk have.

Windflower (Anemone canadensis)

Våde områder, som grænser i damme og vandløb, er perfekte omgivelser for windflower (Anemone canadensis). I naturen vokser denne urteagtige flerårig plante langs flodsletter og i fugtige enge. Windflower blomstrer fra April til juni, producerer en hvid blomst med fem kronblade på toppen af en oprejst stilk. Windflower vokser til 2 fødder i disse områder af din værftet, der er lidt lyssky eller altid udsat for solen.

Woodbine (Clematis virginiana)

Woodbine (Clematis virginiana) er en vinstok hjemmehørende i østlige Nordamerika. Woodbine vokser så længe 20 fod. Det gør godt i fuld skygge. Den blomstrer så sent som i oktober. Landscapers beskæftiger denne plante på espalier og dorne, eller de gør det muligt at vokse langs jorden. Woodbine overtager et areal, hvis tilladt. Det vil producerer masser af frø og det kan udvikle nye vækst gennem sine rødder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com