Sammenligne et stykke Toilet vs separat Tank & skål toiletter

October 4

En grundlæggende forskel i toilet design er en one-piece toilet, i modsætning til en to-delt model. Forskellene kan kun synes at være et spørgsmål om stil, men hvert tilbud alternativer i både installation og drift.

Installation forskelle

Skål og tank af todelte toiletter er normalt pakket i separate kasser af fabrikanten. Du kan først tillægger skålen tanken og installere komplet enhed sammen, som du skal gøre med en one-piece enhed. Du har også den yderligere mulighed for første installation skålen til gulvet, derefter tilføje tanken på toppen. Denne indstilling gør installationen en smule lettere, med hensyn til den nødvendige løft.

Utætheder

En one-piece model har ikke den lille sprække mellem tank og skål som en to-delt model. Dette område er en potentiel kilde til utætheder hvis tanken ikke er i første omgang installeret ordentligt oven på skålen. De huller, der indeholder tank til skål bolte også kan lække, hvis de er løs, eller hvis skiverne i gummi forværres.

Rengøring

Fordi tank og skål er en kontinuerlig enhed med heldragter toiletter, er rengøring generelt enklere. En to-delt model forårsager behovet for at nå mellem tank og skål, at tørre væk snavs og fjerne lugt.

Pris

Flushing magt og økonomi er grundlæggende overvejelser med toiletter. Heldragter toiletter har tendens til at være dyrere end todelte toiletter, når du kigger på sammenlignelige rødmen niveauer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com