Hvordan man dyrker frugtbuske

October 5

Hvordan man dyrker frugtbuske

Voksende frugtbuske for hjemmet haven ikke kun giver frisk smag frugt, men bidrager også til en pastoral elegance til landskabet. Der er en række af frugtbuske gartnere har at vælge imellem som æbler, citrusfrugter og pærer. Boligejere med små værfter kan vokse frugtbuske, hvis de ikke har plads nok til en fuldvoksen træ. Frugtbuske er ikke teknisk set en busk, men små træer, når beskåret fastholde formen og størrelsen af en busk.

Instruktioner

•Vælge et område af værftet, der har godt afdrypning jord og modtager mindst seks til otte timer af sollys om dagen. Størstedelen af frugtbuske tolerere ikke fattige-afløb jord og vil opleve root rot eller andre svampesygdomme, når de dyrkes i stærkt lerjord.

•Conduct en pH test på den udpegede plantning område at sikre, at jorden er inden for rækkevidde af din ønskede frugt bush sort. Ændre sur jord med lime og basisk jord med svovl.

•Klippe din frugt bush med en beskæring så 24 til 36 inches over graften. Graften er hævelse hvor grundstammen og stammen er blevet smeltet sammen. Grave et hul to gange størrelsen af rodklumpen og på den samme dybde, at planten er plantet i beholderen.

•Sæt frugt bush i hullet og pack snavs omkring basen. Plads frugt buske 12 til 36 inches fra hinanden. Sprede 6 inches af barkflis omkring bunden af bush at holde ukrudt i skak.

•Prune din frugt bush to gange om året for at opretholde en hedge form. Brug et par bypass sakse eller beskæring Sakse til at fjerne frugt på størrelse med en marmor. Cut din frugt bush igen efter høsten. Høsten bliver mindre de første tre år. Beskære planten, så det kan fokusere på at etablere et stærkt rodsystem.

Tips & advarsler

  • Holde jorden fugtig, men ikke mættet med vand. Tryk på din hånd ind i de første 3 inches af muld. Hvis det er tør, vand i bushen.
  • Undgå at bruge nogen herbicider omkring din frugt bush. Små træer er meget modtagelige for dø når de udsættes for herbicider.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com