Temperaturområde for piletræer

October 5

Temperatur varierer i hvilke willow træer overleve og fungere som landskabspleje værktøjer afhængig af arten. Mange typer af landskabsarkitektoniske willows er ikke-hjemmehørende i Nordamerika, men har evnen til at vokse inden for en bred vifte af temperaturer.

Typer

Nogle af typerne willow tree med evnen til at overleve i nordlige klimaer hvor vintertemperaturer nå langt under nul F omfatter den Hvid pil (Salix alba), violet pil (Salix daphnoides) og dragon's claw pil (Salix matsudana).

Geografi

Hængepil (Salix babylonica), en indfødt i Kina, har en vanskelig tid overlevende hvor vintrene er bidende kulde. Dette dekorative landskabspleje træet vokser bedst mellem US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 6 til 8, ifølge Missouri botanisk have. Hængepil kræver fugtig jord til at vokse og kæmper i varme, tørre klimaer, vokser for det meste i det sydøstlige USA.

Effekter

En af problemer weeping willows ansigt i kolde klimaer er eksponering for sne og is. Disse træer råder normalt over svag træ, making piletræer meget modtagelige for at have filialer brudt vægtprocent af is og sne. Efter en særlig hård vinter kuld stort antal kviste og grene jorden under Piletræerne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com