Sådan Beskær Yoshino kirsebær

October 5

Yoshima cherry tree er en pryd udvalg af træ, der ikke producerer nogen faktiske kirsebær. Det gør dog, producerer hvid og pink cherry blossom blomster i det tidlige forår. Fordi de er værdsat for deres blomster, beskæres Yoshima kirsebær træer først og fremmest for at tilskynde yderligere gren udvikling og bud produktion. Yoshima, en indfødt af Japan, kaldes også en japanske blomstringen kirsebær træ.

Instruktioner

•Wait indtil efter alle blomst blossoms er faldet af Yoshino kirsebær træ før beskæring det. Dette sker normalt i midten til slutningen af foråret afhængigt af området i landet du bor i.

•IDENTIFY nogen træet lemmer, der gnider mod andre grene eller der er inden for 6 inches af en anden gren. Beskære disse grene ca 1/2 tommer fra stammen af træet, bruger sakse. For lemmer større brug dette 1/4 tommer i diameter, Beskæresave i stedet for at sakse.

•Look for tegn på sygdom, angivet af en mangel på blade, sprødt bark eller misfarvning såsom sorte pletter eller mug. Afbrød den hele lemmer for at forhindre sygdommen i at spredes.

•Thin ud af enderne af lemmer ved at afskære forgrener sig små kviste. Find opløbet voksende spids af lemmer og bruger Sakse til at skære lemmer off 1/4 tommer ovenfor opløbet. Fortsætte trimning andre grene til at forme træet ind i et ensartet form.

•Locate nogen nye skyde udvikling langs stammen af træet og skære skuddene tilbage til halvdelen af deres størrelse, ved hjælp af sakse. Dette vil tilskynde side vækst fra skyde frem for passiv vækst, hvilket resulterer i en fyldigere-leder træ.

Tips & advarsler

  • Beskæring en Yoshino kirsebærtræ efter forsommeren kan forhindre, at træet fra blomstrer det næste år.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com