Den bedste måde at rense min Microsuede sofa

February 23

Microsuede er en type af microfiber, et syntetisk materiale fremstillet af meget små tråde stramt strikket eller vævet sammen. Microsuede er et overkommeligt alternativ til ægte ruskind og er ofte brugt på møbler, fordi det er blød, lav vedligeholdelse og modstandsdygtige over for en bred vifte af pletter. Den bedste måde at rense din microsuede sofa er med multi-purpose rengøringsmateriel, som de fleste mennesker har derhjemme, sammen med henvisning til oplysningerne fra fabrikanten på tag af sofaen eller i instruktionsbogen.

Instruktioner

•Vacuum din microsuede sofa med en vakuum slange og børste vedhæftet fil eller bruge en lint børste til at fjerne alle snavs og debris.

•Kontroller din microsuede sofaen for en mærkat med en kode på det. Microfiber møbler kommer ofte med et tag med en af følgende koder: "W" (brug en vandbaseret renere, som parabol sæbe og vand), "S" (brug en opløsningsmiddel-baserede renere) eller "S-W" (brug et vandbaseret rengøringsmiddel eller en opløsningsmiddel-baserede renere). Hvis din sofa har et tag med en S, tjekke at din kommerciel rengøring løsning viser microsuede eller mikrofiber som et egnet materiale til behandling. Hvis din sofa har ingen tag, tjekke din instruktionsbog til rengøring anbefalinger.

•Blot enhver væske spild straks med papirservietter. Væsker tage lang tid at suge ind i microsuede, fordi det er vandtæt. Handle hurtigt for at undgå permanente pletter.

•Test dine kommercielle renere på en inconspicuous spot på en "S"-mærket sofa for bivirkninger. Følg fabrikantens brugsanvisning.

•Fyld en spand med varmt vand og tilsæt et par dråber opvaskemiddel. Dyp en svamp i løsningen, klem overskydende vand og gnid pletten. Bruge som lille væske som muligt, og kun gnide områder, der farves. Skyl svampen, nedsænke det i frisk vand og tør den behandlede del af sofaen for at slippe af med alle sæbe. Pat stedet forsigtigt med et tørt håndklæde. Følge denne proces, hvis din sofa har en "W" tag.

•Test metoden behandling af vand på en iøjnefaldende del af sofaen hvis det har ingen tag eller ejer 's manual, at undgå en bivirkning.

•Tag nogen vand ringe tilbage fra pletten-fjernelse processen ved at tørre overfladen med en baby tørre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com