Hvad er brand tæpper bruges til?

October 5

Brand tæpper er et vigtigt supplement til hjemmenetværk eller Arbejdsnetværk sikkerhed kits. Disse tæpper skal placeres i let adgang til områder, hvor brande er mest sandsynligt. I hjemmet, for eksempel, er køkkenet en ideel plads til at holde en brand tæppe.

Bruger

Brand tæpper bruges til at slukke flammer på individuelle eller små brande i hjemmet eller andre steder. Produktionsvirksomheder, fyre navnlig at fabrikanten brandfarlige emner, ofte har brand tæpper på hånden ud over andre sikkerhed elementer.

Funktioner

Brand tæpper er almindeligt uld tæpper, der er blevet behandlet med brandhæmmende kemikalier, selv om andre materialer (Kevlar/glasfiber, for eksempel), i stedet for uld, bruges også og bliver mere almindelige. Derudover indeholder nogle brand tæpper lindrende gel for at køle forbrændinger på ofrene.

Fordele

Brand tæpper er bærbart og nemt for den gennemsnitlige person til at bruge. Disse tæpper kan bruges til at slukke kemiske eller fedt brande (fedt og nogle kemiske brande ikke kan slukkes med vand).

Tilbehør

Du kan købe brand tæpper sammen med særlige dunke eller sække til at holde tæppet. Disse elementer har huller og/eller beslag, så de nemt kan monteres på en væg.

Tidsramme

Brand tæpper er bedst kun for små brande og du skal forlade dem på længe nok til at kvæle ilden. For nogle brande, såsom fedt brande, kan dette tage længere tid, end du tror (20 til 30 minutter i mange tilfælde). I løbet af denne tid, bør du tage andre forholdsregler, såsom advare andre i hjemmet eller ringer beredskabstjenesterne i tilfælde af branden fortsætter og får ud af hånden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com