Definition af blomstrende planter

February 24

Blomstrende planter er planter, der producerer blomster som en del af deres reproduktive cyklus. Den grundlæggende struktur for en blomstrende plante er dens rødder, stængel, blade, blomster og frugt.

Historie

Blomstrende planter var ikke altid en del af vores verden. Forskere siger, at mens livet på jorden begyndte mere end 4 milliarder år siden, blomstrende planter kom til eksistens ca 135 millioner år siden.

Betydning

Blomstrende planter er nødvendige for vores overlevelse som næsten alle vores mad kommer fra dem. Vores verden ville ikke være genkendelige hvis blomsterplanter pludselig forsvandt. Landskabet ville blive ændret og mand og udyret ville ikke være i stand til at overleve.

Misforståelser

Selv om fyrretræer og andre nåletræer producerer blomsterlignende strukturer som en del af deres reproduktive cyklus, betragtes de ikke blomstrende planter. Dette ville omfatte sådanne fælles sorter som nåletræ træer, Gran og Taks buske.

Livscyklus

Livscyklus af en blomstrende plante er enkel. En hvilende frø spirer, voksende rødder ned i jorden. Som det vokser, producerer det en stilk opad mod lyset. Som stilken vokser, producerer det blade og blomster. Blomsterne bliver bestøvet og til sidst en frø er produceret. Frøene er frugter af blomsten. Frugten kan være tør eller kødfulde og når modnet, frøene er spredt og livscyklus begynder igen.

Overvejelser

Blomstrende planter er ikke kun grundlaget for vores fødekæde, men de giver os med skønhed og duft. Man kan ikke begynde at forestille sig vores miljø uden blomsterplante.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com