Den bedste rengøring metode for Nylon tæppe

October 5

Den bedste rengøring metode for Nylon tæppe

Dit hjem tæppe tager en slå. Fra kæledyr til medlemmer af din familie tracking snavs ind i huset, kan dit nylon tæppe være beskidt og trænger til rengøring. Nylon tæppe er ikke svært at rengøre, men ikke absorbere en masse vand og vil tage lang tid at tørre, hvis du bruger et vandbaseret rengøringsmiddel. Den bedste rengøring metode for nylon tæppe er en tør metode, der bruger et pulver renere, der let fjernes med en støvsuger.

Tørre Tæpperens metode

Rengøring din nylon gulvtæppet ved hjælp af en tør metode består af en tre-delt proces, der er nemt afsluttet på én dag. Den første del skal du drys nylon tæppe med et pulver opløsningsmiddel. Lad pulveret sidde på gulvtæppet i 15 minutter. Flyt alle møbler fra gulvtæppet. Også, holde kæledyr og familiemedlemmer fra at gå på gulvtæppet. Den næste del indebærer anvendelse af en særlig buffer, der har to roterende hoveder arbejde opløsningsmiddel pulveret i fibrene i dit nylon tæppe. Derefter, for at fuldføre den tørre Tæpperens proces, vakuum tæppe med din regelmæssig støvsuger. Din vakuum vil fjerne opløsningsmiddel pulver og snavs fra nylon gulvtæppet.

Installere en ny pose i støvsugeren, før du starter trinnet vakuum. Du kan også ønsker at fjerne og bortskaffe denne pose, når støvsugning trin er fuldført. Opløsningsmiddel pulver og snavs kan gøre støvsuger posen fuld hurtigere.

Daglig rengøring Tips

I mellem rengøring, vakuum din nylon gulvtæppet regelmæssigt og bruger et pulver renere til spot-rent alle steder, som de sker. Brug ikke et vandbaseret rengøringsmiddel. Det vil tage lang tid at tørre og kan skade dit tæppe. Hvis væsker spill på gulvtæppet, skal du bruge en hvid bomuld håndklæde til at absorbere væsken straks. Brug ikke en farvet håndklæde; farvestoffet kan overføre til din nylon tæppe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com