Rengøring hårshampoo ud af et tæppe

February 24

Fjern så meget som muligt af hånd

Din første instinkt kan være at begynde at skylle shampoo med vand, men modstå denne trang, indtil du har fjernet så meget af shampoo som muligt. Hvis du har spildt en masse hårshampoo på gulvtæppet, vil du finde det lettere at fjerne det med en fejebakke (men ikke børste) snarere end at forsøge at tørre det. Tryk på fejebakke fast mod gulvtæppet på kanten af puljen af shampoo og skubbe det frem i pletten. Som den krydser gulvtæppet, indsamle fejebakke hårshampoo. Du kan fremskynde denne proces ved at feje shampoo med din hånd. Når hovedparten af hårshampoo er væk, tørre uanset forbliver med et stykke køkkenrulle eller en klud.

DUP

Med en tør klud eller køkkenrulle, placere den over de farvede område og tryk nedad. Gentag med tørre klude eller papirservietter, indtil den de komme op tør.

Bruge en våd/tør støvsuger

Bruge en våd/tør støvsuger til at suge op nogen shampoo, der er stadig dybt i tæppet. Sørg for at din våd/tør vakuum beholder ikke har nogen vand i det eller du vil ende op med et kæmpe boblende rod. Du skal bruge tomrummet igen snart, men før du gør, skyl beholderen og sørg for der er ingen shampoo restkoncentrationer.

Skamplet og vakuum igen

Nu er det sikkert at bruge vand på den resterende plet. Bruge et vådt håndklæde, let opvredet, så det er bare lidt mere end fugtig, og duppes området. Du vil opdage bobler danner lige væk og dette er normal. Skyl håndklæde, duppes igen, og Gentag processen endnu en gang. Vakuum stedet med våd/tør støvsuger. Gentag hele processen, indtil du ikke længere se bobler på overfladen af dit tæppe efter duppe med de våde håndklæde. Husk at skylle ud din vakuum dåsen når du er færdig.

Tørre det ud

Bruger et tørt håndklæde eller klud, duppes området for at fjerne ekstra fugt. Undgå at gå på området, indtil det er helt tørt, da våde tæppe fangster mere snavs end en tør tæppe. Du kan bruge en fan til at fremskynde tørringen, eller bare forlade området tørre på sin egen for 24 til 48 timer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com