Hvorfor er min Non-Stick pander stikker?

October 5

Mens non-stick pander er markedsført som de pander, der aldrig holder, er dette ikke altid tilfældet. Pander stick undertiden, og det er ofte relateret til misbrug. Disse pander er normalt belagt med flere lag af en tunge belægning, der lidt skal trænge ind. Men hvis du er ligeglad for gryden ordentligt--herunder før sit første brug--din mad kan holde sig på panden i stedet for at glide ud af det.

Årsag

Producenter af non-stick pander, såsom Calphalon, forklare, at en rest på overfladen af gryden kan forårsage mad til at holde. Denne rest kommer almindeligvis fra olier i de fødevarer, du forbereder i gryden. Rester fjernes ikke altid gennem regelmæssige parabol vask.

At fjerne resten

At fjerne resten, sættetid pan i en vask fyldt med varmt vand og et par dråber af flydende opvaskemiddel rengøringsmiddel. Når gryden opsuger for en stund, krat off rester med en ikke-bunden krat svamp eller en blød børste. Hvis resten stadig ikke kommer, anvende en sæbe med blegemiddel til pan for ekstra rengøring. Aldrig brug en vaskning pad, da det kan ridse den ikke-stick finish, som kan også forårsage fødevarer at holde sig til din ikke-stick pan.

Forebyggelse af restkoncentrationer

De fleste non-stick pander drage fordel af en indledende krydderier når først købt og derefter, selv om producenten hævder olie er ikke nødvendigt. Blot skylles pan under varmt vand, tør det og gnid det med et stykke køkkenrulle fugtet med olie. Efter hver brug, anvende lidt olie eller smør på panden til smøring. Afstå fra at bruge madlavning spray som soja lecithin i dem kan forårsage ophobning--en anden mulig kilde til resten.

For yderligere bistand

Fordi hver fabrikant bruger forskellige belægninger og materialet i sin pander konstruktion, kan andre faktorer påvirke ydeevnen og klæbefri evne til pander. Kontakt producenten for at foretage fejlfinding af hvad kan forårsage pander til funktionsfejl.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com