Hvordan kan jeg bruge selvklæbende fælles sammensatte Tape?

October 6

Selvklæbende fælles sammensatte tape--kendt også som mesh tape--er lavet af glasfiber og leveres i ruller af forskellige længder. Båndet er omtrent 3 tommer bredt, er dannet i en maske og har klæbestof fast til den ene side. Dens design stopper nødvendigheden af at anvende drywall sammensatte til fælles før båndet, da limen klæber tape til væg overflade. Installation af båndet er en enkel proces, bruges til regelmæssig flad leddene samt indvendige væg hjørner.

Instruktioner

Regelmæssig flad Drywall leddene

•Measure længden af drywall joint (sømmen mellem to dele af installerede drywall) fra top til bund, ved hjælp af et målebånd. Trække en del af mesh tape fra sin roll, og bruge saks til at klippe båndet til samme længde som den målte drywall fælles.

•Hold afsnittet tape i dine hænder med den klæbende side mod væggen. Position og skubbe tape over drywall fælles således at enderne af båndet præcis opfylde enderne af drywall joint--være sikker på at drywall fælles løber ned midten af båndet.

•Køre den begge hænder langs overfladen af trådnet tape for at sikre, at det er fast fast på toppen af, og på hver side af drywall fælles. Bemærk: Hvis du installerer to sektioner af tape vinkelret på hinanden (som i tilfælde af en ny firkantede del af installerede drywall), ikke overlap de to sektioner af tape hvor to Gipsvægge leddene mødes. Hvis du gør, skaber dette en lille bule i drywall overflade efter stoffet har været anvendt.

Indvendige hjørner

•Measure længden af den indvendige drywall blandede (som i tilfælde af et værelse hjørne) og skåret del af mesh tape til samme længde.

•Klap båndet sektion i halvdelen langs, med den klæbende side på den udvendige side af folden. Placer afsnittet tape mod fælles indre, så folden er lun mod midten af drywall joint.

•Skub bladet af en gipsvæg kniv mod båndets fold, og opstille sig langs folden at hjælpe holdning båndet i sted. Køre begge hænder langs båndet på begge sider af folden til at sikre, at båndet sidder fast fast til hver side af leddet.

Tips & advarsler

  • Mesh bånd kan også nemt skæres med en hobbykniv.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com