Hvordan man Wire en svejser i et parcelhus Garage

October 6

Hvordan man Wire en svejser i et parcelhus Garage

De nationale elektriske kode (NEC) stater, der alle lettilgængelige beholdere skal være beskyttet af en ground fejl circuit afbrudt (GFCI) breaker. Et kredsløb, der er vurderet 220 volt, med over en 30-amp rating, eller et kredsløb, der er hardwired uden en beholder, er undtaget fra GFCI afgørelse. Dette vil omfatte en ledninger for en svejser i dit parcelhus garage. Artikel 511-3-A i NEC hedder det, at du ikke skal have elektriske ledninger eller open-flamme apparater inden for 18 inches af gulvet.

Instruktioner

•Decide hvor svejser skal placeres. Kontrollere rating på svejser til størrelse afbryder og ledning kræves til installationen. Den typiske installation er en 50-amp eller en 60-amp topolet breaker og 6/2- eller et 6/3 kabel.

•Klippe en 16 x 12 tommer stykke krydsfiner til brug som en bidragyder til svejser beholderen. Bor en 1-tomme hul i krydsfiner backer. Skubbe ud den runde knockout i 3-gren til beholderen og installere en 1/2-inch ledning stik i udskæringen. Skrue beholder til krydsfiner backer med ledning stik over 1-inch hul.

•Køre den en 6/2 nonmetallic beklædt kabel hvis din svejser kræver en 3-ben beholder eller en 6/3 nonmetallic beklædt kabel hvis det kræver en 4-gren beholder fra sub-panel i garagen til placering for svejser beholderen.

•Skub kabel gennem wire-stik på bagsiden af krydsfiner backer. Spænd skruerne på stik at sikre ledninger til beholderen. Skrue krydsfiner bidragyder til væggen, med hver ender af backer på en mur stud.

•Fjern den plast beklædningen ud kabel, bruge en hobbykniv og fratage 3/4-inch af isolering fra enderne af ledningerne. Sikre den sorte ledning til messingskrue med skrue klemmer på beholderen og sikre den hvide ledning til sølv skruen og uisoleret ledning til grønt stel skruen. Hvis beholderen er en 4-gren, derefter sikre den røde ledning fra 6/3 nonmetallic beklædt kablet til det andre messingskrue.

•Slid dækker over beholderen og brug skruen leveres med beholder til at sikre dækning.

•Drej den vigtigste breaker ud til panelet sub og Fjern dækslet, som afholdes med fire eller seks skruer. Skubbe den dobbelt-pole afbrydere i panelet sub vigtigste buss. Skubbe en runde knockout i ryg eller side af panelet sub. Bruge den tilbage knockout, hvis tilgængelig. Skub en 1/2-inch ledning stik på knockout.

•Skub kabel gennem wire-stik, og spænd skruerne for at fastgøre wiren. Fjerne den plast beklædningen off kablet og strimler 3/4-inch isolering ud i slutningen af ledningerne.

•Skru de uisolerede jordledningen til jorden buss bar. Skru den hvide ledning af 6/3 kablet til den neutrale buss, kun hvis bruger en 4-gren beholder. Skru den hvide ledning til en af skruen på breaker, hvis ved hjælp af en 3-ben beholder. Skrue de sorte og røde tråd, hvis det er relevant at skruerne på breaker.

•Udskift dækslet til sub-panel og tænde den vigtigste breaker og den nye breaker. Teste beholderen ved hjælp af en spænding meter.

Tips & advarsler

  • Check med det nationale elektriske kode (NEC) og din lokale kode på ledninger forordningerne i dit område.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com