Sådan får du rynker ud af tøj uden en jern

October 6

Måske din jern brød lige i hjemmet og du har ikke tid til at køre til butikken for en ny. Eller måske du har glemt at pakke en i din rejsetaske og hotel jern er et stykke skrammel. Gå ikke i panik; der er håb. Du kan få rynker ud af tøj uden strygejern.

Instruktioner

Prøve indeværende!

•Throw dem i tørretumbler med et vådt håndklæde. Fugtighed kombineret med varmen får rynker ud af tøj uden strygejern. Lad det køre i ca 10 minutter. Sørg bare for at tage tøj umiddelbart efter de tørretumbler stopper eller du vil være at besejre formålet med eventuelt flere rynker end da du startede.

•Våd tøj selv derefter smide dem i tørretumbleren hvis rynker er så dyb, at trin ét ikke virker. Tøjet skal være helt mættet, men ikke dryppende våd, så vride dem godt ud. Igen, være sikker på at tage tøj umiddelbart efter de er tørre for at undgå flere rynker.

•Dampen krøllet tøj med en våd vaskeklud. Hæng dem på bruser stang, Tænd for vandet så varmt som det vil gå, lukke døren og lad den køre i fem eller 10 minutter. Hvis du kan, sidde i badeværelset mens den kører – nyder din egen personlige sauna-sæt afløbet i badet at fange vandet. Når det køler lidt, tage et bad i det. Eller lad det køle helt og bruge det til dine indendørs eller udendørs vandplanter.

Tips & advarsler

  • Altid, altid, altid tage tøj ud af tørretumbleren, så snart de er færdig og hænge dem straks. Du kan få rynker ud af tøj uden en jern, men det ideelle alternativ er at undgå dem helt.
  • Hvis du tilslutte afløb i bruseren under trin tre, glem ikke om det. Krøllet tøj er problematiske nok. Du behøver ikke en oversvømmet badeværelse også. Det er derfor det er bedst at lukke dig ind i badeværelset med din tøj til en sund, afgiftende damp.
  • Naturligvis hvis du i et hotel din eneste mulighed er trin tre. Da mange hoteller har kun bruser med ingen badekar, du vil ikke kunne fange det varme vand til et bad, og der er ingen planter til vand. I så fald er det bare din egen personlige sauna.
  • Teoretisk set kunne du brusebad mens vandet er dampende rynker ud af tøjet. Denne teknik fungerer dog kun hvis vandet er dampende varmt – ikke den ideelle temperatur for en sikker, afslappende brusebad.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com