Maple træ pleje

October 6

Ahorn (Acer sp.) er et løvfældende træ dyrket for sine levende falder løv og velkommen skygge i løbet af foråret og sommeren. Mange arter af ahorn findes fra små, modellen træer som japanske maples (A. palmatum) til sølv ahorn (A. løn) og sukker ahorn (A. saccharum), som begge tårn 75 fod eller mere.

Plantning placering

Stort ahorn plantesorter i midten af græsplænen, langs kanten af en ejendom som en skærm og på patio områder hvor træet kan kaste skygge. Vokse mindre sorter i containere, senge og grænser. Undgå beplantning store maples nær bygninger eller gangbroer, som træerne har en ekspansiv rodsystem. Rød ahorn (A. rubrum) rødder, for eksempel, kan hæve fortove. Ahorn træer er også overfladisk rod, så undgå plantning turf nedenunder dem. Græsset vokser dårligt og klippes ikke, fordi så ville skade ahorn trærødder. De fleste ahorn træer kræver en fuld-solen placering. Nogle arter, som mange japanske maples, har brug for en del skygge eller deres blade scorches.

Jord krav

Maples gør bedst i en rig, veldrænet jord. Selv om mange arter tolerere et bredt pH-område, foretrækker nogle sure betingelser med en pH på 6,5 til 6.7. Sølv maples, for eksempel, klarer sig dårligt i basisk jordbund med en pH på over 7,0 og udvikle klorose under sådanne forhold.

Vanding

Nogle maples tåle tørke, men de fleste gør bedst med regelmæssig vanding. Sukker maples, der oplever utilstrækkelig vanding erfaring blade brændende og reduceret vigor. Vand etableret træer dybt hver to uger under varme måneder når der er ingen nedbør. Anvende en 3 - til 4-tommer lag af muld under ahorn træer til at spare på vandet og beskytte træets lavvandede rodsystem.

Gødskning

Befrugte etablerede ahorn træer hver to måneder om foråret og sommeren med en all-purpose, afbalanceret gødning beregnet til træer.

Beskæring

Beskære ahorn træer i sensommeren eller begyndelsen falder. Undgå foråret beskæring, som ahorn træer tendens til at "bløde" når skåret på denne tid af året. Foråret beskæring også hæmmer vækst, fordi fjernede blade betyder mindre fotosyntese i vækstsæsonen. Reducer træets modtagelighed over for skadedyr og sygdomme ved beskæring ud døde sektioner hvert år.

Skadedyr

Ahorn træer er tilbøjelige til at skadedyr som bladlus, skjoldlus og asiatiske ambrosia biller. Kontrol bladlus og skalaer med ladybird biller. Skyl små træer med en stærk spray af vand til at vaske af bladlus, og manuelt fjerne skjoldlus fra træer. Asiatiske ambrosia biller bore ind i stammer og grene af ahorn træer og deponere en svamp i træet, der fører til reduceret vigor og generelle tilbagegang. Fjern angrebne lemmer og spray biller med en godkendte pesticider.

Sygdomme

Anthracnose er en svampesygdom, der forårsager blade, knopper, kviste og grene til at dø tilbage. Inficerede træer blive deformeret. Betingelsen er mest almindelige i vådt vejr. Behandling ved sprøjtning med en kobber fungicid. Bakteriel blad scorch årsagerne gulfarvning, brune og visner ahorn træ blade. Forhindre betingelsen ved at holde træer godt vandes og sikre, at dræning er passende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com