Er det sikkert at installere TV over en pejs?

October 6

Det kunne være sikkert at installere en TV over pejsen, men før du gør det, foretage visse undersøgelser på området hvor TV'et vil hænge. Hvis prøverne ikke, kan du sikkert installere TV over en pejs. Plasma og LCD-tv har interne kølesystemer, der cool TV i drift, men høje temperaturer kan overvælde disse systemer.

Test

Placere et termometer på væggen over pejsen hvor TV'et vil hænge. Bygge en brand i pejsen eller slå gas pejsen og lad det brænde. Når ilden brænder for en til to timer i en træ brand eller 30 minutter for en gaspejs, kontrollere termometret. Hvis temperaturen er over 90 grader Fahrenheit, er det ikke sikkert at installere en TV over pejsen.

Alternativ

Hvis du ikke har planer om at tænde for tv'et, når pejsen er i brug, kan du sikkert installere det over ildstedet. Varmen fra pejsen vil ikke skade TV, hvis kølesystemet ikke er i brug. Men hvis den strålevarme klatrer over 115 grader Fahrenheit under din temperatur test, ikke installere en TV over pejsen overhovedet. Den overskydende varme kan ødelægge tv'et om på eller ej.

Kabler, snore og enheder

Selv om det kan være sikkert at installere en TV over pejsen, fordi området passerer temperatur test, skal du overveje netledningen, kabel og kabler til ekstern udtænker DVRs, videobåndoptagere og surround-sound systemer. Hvis du kan sikkert holde kabler og ledninger fra varmen, kan du installere en TV over pejsen. Hvis du ikke kan beskytte kablerne eller ledninger og de nærliggende enheder fra varmen, Installer ikke tv'et på denne placering.

TV højde

Hvis du har udført temperatur testen og pejsen bestået, overveje en mere faktor før du installerer et TV over pejsen. Højden af TV'et vil være høj fra jorden, meget højere end øjenhøjde, et behageligt niveau for at se TV. Brug et stort stykke papir til at teste højden for visning. Enten skrive ord og tegne billeder på papiret. Tape papiret til hvor TV'et vil hænge.

Sidde og kigge på papiret i mindst en time i den position, hvor du normalt ser TV. Hvis efter en time, du er tilfreds med højden og ikke har øje eller hals belastning, er det sikkert at installere en TV over pejsen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com