Hvordan til at beregne, hvor meget jord er nødvendig i et højbed plantageejer boks

October 6

Plantageejer kasser kommer i alle former og størrelser. Højbed plantageejer kasser kan være placeret ved siden af en bygning, der omkranser base af et træ eller en postkasse eller en fritstående struktur. En stor fordel af et højbed plantageejer boks er at da du levere jorden, kan du dyrke planter uden at bekymre sig om typen af jord natur giver i dit område. Det er forholdsvis let at beregne, hvor meget jord er nødvendig for et højbed plantageejer boks volumen. Regne vægten er tricky, da forskellige jordtyper har forskellige tætheder.

Instruktioner

•Brug et målebånd til find længde og bredde i inches, i boksen plantageejer. Gøre dine målinger på indersiden af kassen. De fleste plantageejer kasser har sider flere inches tyk. Hvis du måle længden og bredden på ydersiden, vil det tilføje væsentligt til dine resultater og medføre at du overvurderer hvor meget jord, du har brug for.

•Measure dybde af boksen plantageejer fra bunden til det niveau, der bliver overfladen. For at sikre nøjagtighed, skal du først afslutte enhver udgravning og udjævning af kraterets boks før du tager din målinger.

•Multiply længde gange bredde gange dybde til at finde mængden af jord kræves i cubic inches. Dividere dette tal med 1.728 (antallet af cubic inches i én kubikfod) for at konvertere til kubikfod. For eksempel, hvis du planlægger et højbed plantageejer rubrik 120 inches af 60 inches med jord dybde på 12 inches, har du 86,400 cubic inches. Divideret med 1.728, anlæg indeværende til 50 kubikfod.

•Kontakt med en pålidelig græsplæne og haven professional (eller din lokale landbrugs udvidelse service) til at bestemme, hvilke type eller blanding af jord du har brug for. Forskellige jordbundstyper har forskellige tætheder. Du skal vide, hvilken type af jord du vil bruge til at regne vægten behov. Beregningen er simpel, selv om. Bare formere pounds per kubikfod gange antallet af kubikfod at finde beløbet af jord til din højbed plantageejer boks.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com