Hvordan til at befrugte salat

October 6

Hvordan til at befrugte salat

Salat er en fælles cool-sæson vegetabilsk plantet i hjemmet haver og er tilgængelig i både grønne form af romaine, og hovedet former som isbjerget. Selv om den salatblade består hovedsageligt af vand, ordentlig jord næringsstoffer er også afgørende for væksten af salat planter. Planter har brug for gødning flere gange i løbet af vækstsæsonen at sikre, at de fortsætter med at producere nye blade gennem flere høst.

Instruktioner

•Spread en afbalanceret, langsom frigivelse granuleret gødning som 10-10-10 over webstedet plantning før markedsføring salat planter eller frø i jorden. Anvend gødning tilskuddet instrueres på etiketten og arbejde det ind i top 5 til 6 inches af jord ved hjælp af en rorpind eller en skovl. Vand til plantning site godt bagefter for at opløse granulerne og frigivelse af næringsstoffer.

•Wait indtil salat frøene spire og har mindst to til tre sæt af blade. Blandes en flydende vegetabilsk gødning med vand ved hjælp af forholdet angivet på etiketten gødning. Bland opløsningen godt og hæld det i en haven sprøjte eller sprayflaske til små haver.

•Spray salat blade med den flydende gødning, indtil alle overfladen områder af bladene er våde.

•Reapply flydende anlæg gødning til salat blade hver tredje uge i resten af vækstsæsonen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com