Sådan Fix en Tar & grus tag fra utætte

October 6

Tjære og grus er de oftest anvendte på flad eller næsten flad tagene materialer. Proces for anvendelse af disse typer af tagene er lag tjære papir og tjære og derefter dække det med små sten til at beskytte det mod klimaforandringer. Nogle af stenene får indlejret i tjære og nogle lå på top. Disse tagene kan vare alt fra 10 til 20 år og skal have utætheder repareres fra tid til anden.

Instruktioner

Sådan Fix en tjære og grus tag fra utætte

•Find det sted, hvor taget er utæt. Eftersom vand kan nogle gange rejse sidelæns under en del af taget, indtil det finder et sted at sive gennem taget, må ikke antage, at taget er utæt direkte over hvor du se væg eller loft beskadigelse i strukturen. Ser for lav steder på taget hvor vand kan pyt efter en regn. Klare ud grus i en 100-square-foot området omkring denne lave spot og tørre helt ved hjælp af de tørre håndklæder.

•Klippe ud af enhver blister, der kan findes. Skær et "X" i det forbrændte område og trække sig tilbage i hjørnerne og lade tag nedenunder tør. Hvis nogen revner findes trække dem fra hinanden og lad dem tørre. Revner og blærer er en lækage punkt, som kan tillade vand at sive igennem tagmateriale og struktur.

•Applicer tar nedenunder de områder, der blev skåret og fold nedskæringerne i tjære. Anvende en frakke af tjære i hele området, der er mindst 1/8-tommer tyk, og strækker sig mindst seks inches ud over reparation området. Sørg for at rengøre området med snavs og debris før du anvender tar for at få de bedste resultater.

•Klippe et stykke stof, der vil dække det reparerede område og lægge det i tjære. Sørg for, at stoffet bliver nedsænket i tjære. Planteskovl et ekstra lag tjære over stoffet og glat det ud over kanten af reparation i det gamle tag.

•Skub stenene tilbage over det reparerede område i hånden for ikke at forstyrre den nye patch. Stenene vil beskytte det reparerede område fra vejret. Denne programrettelsesprocessen menes kun at være en midlertidig løsning, indtil det hele taget kan udskiftes.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com