Forskelle mellem modificeret Bitumen og EPDM tagdækning

October 6

Ethylen propylen Dien monomere og modificeret bitumen er membraner bruges normalt til at dække flade eller lav hældning tagdækning systemer. Hver er installeret på dit tag at beskytte tag substrat fra fugt og UV-stråler, men de er forskellige materialer. EPDM er ofte en enkelt-lags tagdækning system, mens modificeret bitumen er installeret i mindst to lag.

Sammensætning

EPDM er en syntetisk gummi sammensatte fremstillet i et enkelt-lags membran, der har en hvid front og sort underlag. EPDM gives ofte en akryl belægning at gøre membran resistent UV forringelse og punkteringer. Det bruges primært i enkelt lags roofing og fås i forskellige tykkelser. Modificeret bitumen er et materiale, der er sammensat af asfalt med modifikatorer føjet til at give det gummi kvaliteter. To typer af modificeret bitumen er baseret på modifikatorer anvendes i deres produktion. APP membran er modificeret med atactic polypropylen og er mere plastik-agtig end gummi. SBS membran er modificeret med styren butadien styren, hvilket gør det mere fleksibelt end APP, men også mere sårbare over for UV nedbrydning.

Holdbarhed

Når er installeret korrekt, EPDM har en levetid på op til 25 år og bruges typisk til flade tage, som er forvitret eller ufleksible, fordi det er lettere end andre materialer og nem at installere. Modificeret bitumen membraner kan kombineres med glas fibre, som forstærker den membran, giver det højere styrke og fleksibilitet. Garanti på et modificeret bitumen tag varierer, op til 30 år afhængigt af antallet af lag, der anvendes under installationen. For eksempel, har en enkelt lag af grundmaterialet plus et lag af modificeret bitumen en 10-årig rating, mens to base lag er normeret til 12 år.

Installation af EPDM

EPDM tagdækning, kan limes på plads, mekanisk fastgjort eller ballast til tagdækning substrat. Fuldt overholdt EPDM tagene bruge lim til at fastgøre den på plads og sidst fra 15 til 20 år når installeret på denne måde. Når mekanisk fastgjort, overholdes EPDM tagene tag med skruer som knap hoved negle eller forgyldt skruer. Denne metode til installation giver et tag, der varer 10-15 år. En ballast EPDM tag er ikke fastede eller limet. Det er i stedet vægtes med sten til at holde membranen på plads. Denne type af tag er normeret til mindre tid end fastgøre eller fastklæbe på plads, på kun 10 år.

Installation af modificeret Bitumen

Modificeret bitumen tagene er typisk installeret med et minimum af to lag af tagdækning følte og varm asfalt, der er bygget op til at gøre en vandtætning lag. Det er installeret i ruller og er opvarmet ved hjælp af en lommelygte til at tiltræde tagdækning substrat eller det er givet en selvstændig vedhængende belægning når fremstillet. SBS modificeret bitumen membraner er normalt installeret ved hjælp af hot gulvvask med asfalt, eller ved hjælp af et klæbemiddel. APP membraner er almindeligt varme-svejset til tag overfladen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com