Hvordan du installerer aluminium Trim spole

October 7

Hvordan du installerer aluminium Trim spole

Mange metalplader fabrikanter fremstiller aluminium trim spole, som du kan installere på dit hus til at dække basismaterialer for at give en afsluttende funktion. Typiske anvendelser omfatter trim for windows, etageadskillelsen Bording, sidespor og tag kantning. Aluminum trim coil kommer i en bred vifte af farver, bredder og gauge tykkelser til at supplere din trim design behov. At vide, hvordan du installerer trim tillader dig at oprette en professionel finish, som er holdbar og omkostningseffektiv på lang sigt.

Instruktioner

•Tag længde målinger af trim-funktioner, som toppen af vinduet og etageadskillelsen længder, til at bestemme den krævede størrelse til metalplader bremsen. En metalplade bremse er en simpel mekanisk anordning, der klemmer og bøjer tynd metal, som du skal bøje aluminum trim spolen. Typisk, værktøj leje afsætningsmuligheder udlejer op til 12-fods lang metalplader bremser, der producerer kvalitet bøjninger og spare dig tid når du opretter figuren trim.

•Klippe aluminium trim spole til den ønskede længde ved hjælp af luftfart klip eller en hobbykniv afhængigt metal tykkelse. Bruge en lineal til at guide hobbykniv til at gøre en pæn cut. Oprette en kurve i aluminium til at producere en afrundet kant ved hjælp af luftfart klip.

•Measure og blyant markere aluminium coil trim længden hvor du har brug for til at forme en bøje til at dække den base substrat, som over en J-kanal fastsættelse eller et tag kant. Placer aluminium i metalplader bremsen og bøje aluminium ifølge bremse producentens instruktioner, som disse variere mellem virksomheder. Typisk, du klemme metal og anvende gearede kraft til aluminium skabe bøje.

•Fasten aluminium trim med belagt aluminium negle, der matcher den trim farve til at blande i fastgørelsespunkter. Sikre at du forlader en standard 1/16-inch kløften mellem side kant trim og fremspringende funktioner såsom en dørkarm saa aluminium kan udvide og kontrakt i forskellige temperaturer. Installere trim i en udvendig-grade træ substrat til en standard dybde på 3/4 tommer, hvilket efterlader en 1/16-inch hul bag søm hovedet at give mulighed for naturlig aluminium ekspansion.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com