Hvad er den bedste gødning for græskar?

October 7

Græskar (Cucurbita spp.) vokse i varmt vejr og skal plantes i jord, der er opvarmet til mindst 60 grader Fahrenheit. Uanset om du er voksende græskar til mad eller til udskæring, Planlæg på at levere disse tunge foderautomater med masser af gødning før og i løbet af vækstsæsonen.

Valg af gødning til græskar

Græskar drage fordel af jord, der er blevet beriget med masser af organisk stof, og dette kan arbejde sammen med nogen kemisk gødning, du vælger at tilføje på plantning tid og i løbet af vækstsæsonen. Godt rådnet kompost eller alderen gødning arbejdede i haven ved plantning tid eller et par dage før giver næringsstoffer og forbedrer jordens struktur og dræning kapaciteter. En 5-10-10 kunstgødning blanding giver den anbefalede tilførsel af kvælstof, fosfor og kalium, som er de tre mest vigtige næringsstoffer, at disse årlige planter skal få en god start.

Hvor meget at tilføje

Bruge 3 pounds af 5-10-10 gødning for hver 100 kvadratfod af haverum før plantning, og arbejde det ind i top 6 inches af jord. Når den græskar blomstrer vises på om midt i sæsonen, side kjole planter med en høj-kvælstofgødning 46-0-0 1/2 kop eller eller 1 kop 27-3-3 gødning for hver 25 fod af rækken. Placere gødning langs rækkerne, flere inches fra pumpkins' vigtigste stilke, og arbejde det ind i top par inches af jord.

Den økologiske tilgang

Økologisk jord ændringer, såsom gødning og kompost, nedbryde mere langsomt i jorden, og er mindre tilbøjelige til at resultere i over befrugtende. Hvis du arbejder med frisk gylle eller nyligt færdig kompost, er det en god idé at føje den til haven i efteråret til at give den masser af tid til alder før græskar plantefrø. Alderen kompost eller godt rådnet gylle kan føjes til jorden ved plantning tid eller flere dage før. I begge tilfælde sprede 1 eller 2 inches af kompost på toppen af jorden og arbejde det i til en dybde af mindst 3 inches, som græskar sende lange rødder. Side kjole halvvejs gennem sæsonen med en anden 1/2 tommer af kompost nedploejes i jorden rundt i bunden af planterne. New York City kompost projekt foreslår side dressing tunge foderautomater som græskar en gang om måneden.

Jord krav

Græskar er ikke kræsne omkring jorden, men de udfører bedst i en rig godt afdrypning tunge medium med en pH-værdi på 6,0 til 6.5, som er mildt sure. Græskar vil stadig vokse hvis pH er lidt højere eller lavere. Jorden skal også bevare nok vand i en dybde af 6 inches og afløb off overskydende, som græskar billetpris dårligt i klamme jord eller stillestående vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com