Hvordan laver man en billig veranda fortelt

October 7

Hvordan laver man en billig veranda fortelt

I løbet af foråret og sommeren er der ikke noget helt så tilfredsstillende som at tilbringe en afslappende eftermiddag eller aften på verandaen. Hvis din veranda eller terrasse område får masser af sol, men kan du ikke finde denne oplevelse helt så behageligt. Alt du skal gøre din varme, solrige veranda til en komfortabel udendørs boligareal er en markise. Snarere, køber en dyr markise kit, overveje at bygge dit eget for en brøkdel af prisen. En billig veranda fortelt er forholdsvis let at konstruere, og vil det stærkt tilføje til din nydelse af din veranda.

Instruktioner

•Measure din veranda til at bestemme dimensionerne for dit fortelt. Optage længde og bredde af våbenhuset og tilføje 3 inches på alle fire sider af måling – dette vil give dig dimensionerne for dit fortelt. Din veranda måler 60 af 40 tommer, kan du vil skære dit fortelt stof til 66 af 46 tommer.

•Klippe et stykke lærred dropcloth til dine mål. Hvis du har en stor veranda, kan du nødt til at sy sammen to eller tre stykker af lærred. Sy en halv tomme hem på alle fire sider af dækslet til fortelt.

•Divide længde måling af din veranda i 24-30 tommer sektioner og bruger PVC kuttere, udskårne stykker af 1-tommer PVC til størrelse for både forsiden og bagsiden af rammen fortelt. For eksempel, hvis din veranda er 60 inches lang, kan du opdele den i to 30-tommer sektioner. Dette betyder, at du skulle bruge fire stykker af 30-tommer PVC--to til fronten og to til bagsiden af rammen fortelt.

•Klippe stykker af 1-tommer PVC til bredde måling af din markise. Du skal bruge to stykker for venstre og højre side og yderligere brikker til at bruge som skillevægge mellem dele af rammen fortelt. Hvis du opdelt din markise i to afsnit, for eksempel, skal du et stykke til hver side og en ekstra brik for skillelinjen mellem de to afsnit.

•Lay ud dele af PVC til forsiden og bagsiden af fortelt ramme ved siden af hinanden. Indsætte en 1-tommer tee til ydersiden slutningen af rør på den yderste venstre og højre, og Tilslut rør mellem ved hjælp af de horisontale forbindelser på yderligere 1-tommer tees.

•Tilslut forsiden og bagsiden af fortelt rammen ved at indsætte de resterende stykker af PVC, dem skåret til bredden af våbenhuset, mellem tee stik på forsiden og bagsiden af rammen fortelt. Når du er færdig du bør have en kvadratisk eller rektangulær PVC ramme opdelt i sektioner.

•Klippe fire 4-tommer stykker 1-tommer PVC og Indsæt en i tee på hver af de fire hjørner af rammen fortelt. Vedhæfte en 1-tommer PVC albue til stykker knyttet til begge ender på bunden af rammen fortelt. Du vil bruge disse stik vedhæfte støtte polakkerne til forreste del af sejlet.

•Lay fortelt ramme fladt på jorden og sprede dækslet til markise over toppen af det. Brug PVC snap klemmer sikre lærred til fortelt rammen, benytter en snap klemme i midten af hver sektion af PVC-rammen.

•Spørg en ven eller to til at hjælpe løfte fortelt rammen til den ønskede position over verandaen så bagsiden af rammen er flugter med væggen. Skub en 1-tommer conduit klemme i den 4-tommer stykke af PVC fastgjort på hver side af rammen fortelt og skru klemmen på plads. Installere yderligere conduit klemmer halvvejs mellem hver af tee-stik.

•Hold op den forreste ende af forteltet indramme i den ønskede vinkel og måle afstanden mellem forreste del af rammen og gulvet i våbenhuset. Klip to stykker af 1-tommer PVC til den målte længde og indsætte dem i albue-stik i begge ender af fortelt rammen. Indsæt lodret åbning af en fem-vejs PVC stik på bunden af hvert stykke af PVC til at fungere som en fod til fortelt support polakker.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com