Hvordan at rengøre polyurethan trægulve

October 7

Hvordan at rengøre polyurethan trægulve

En polyurethan finish på din hårde trægulv vil holde det søger gerne nye med lidt pleje. At holde sand og snavs fra gulvet er nøglen i at bevare det fine finish. Område og indgangen tæpper vil hjælpe med at forhindre sand og snavs fra at komme på gulvet fra udendørs. At holde gulvet rent vil kun tage et par minutter om dagen og en lejlighedsvis halve time for dybere rengøring.

Instruktioner

•Sweep gulvet hver dag for at fjerne alle sand og snavs. Brug en blød stritte kost eller en støvsuger med en børste vedhæftet fil. Brug ikke en tæppebanker børste vakuum, da det kan ridse finish på gulvet.

•Spray træ gulv polske på en støvet moppe natten før sengetid. Derefter bruge støv mop næste dag uden at tilføje noget mere polsk til det. Gå under møbler og rundt i kanten af brønden gulv som kost og vakuum ikke få disse områder godt.

•Tilføj 1 kop hvid eddike til et par gallons af vand i en spand. Placer en svamp moppe i blandingen og vride det ud. Moppe gulvet med dette en gang om ugen. Som du er færdig med en lille afdeling, tør den af med en ren klud.

•Anvend en kommerciel træ gulv renere med en svamp til dybderensning af dårligt tilsmudsede gulve. Ren kun inden for den sal, der virkelig har brug for det, når de har brug for det. Disse typer af rengøringsmidler kan være barske og beskadige overfladen hvis brugt for meget.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com