Sådan installeres en dobbelt stikkontakt med fire ledninger

October 7

Sådan installeres en dobbelt stikkontakt med fire ledninger

En dobbelt stikkontakt er også kendt som en duplex beholder. Det er den standard stikkontakt bruges til de fleste 110-volt kredsløb. Nogle outlet kasser har kun ét sæt af ledninger i boksen, disse forretninger er normalt den sidste stik på kredsløbet. Andre outlet kasser har to eller flere sæt af ledninger i dem og er i midten af banen, et sæt ledninger ind boksen til magten at forretningen og et andet sæt af ledninger fortsætter videre til næste boks til magten det.

Instruktioner

•Drej off breaker kontrollere stikkontakten arbejdes på. Sæt din spænding tester til AC volt på sin højeste skala. Fjern dækslet af stikkontakten udskiftes.

•Touch, en af testeren fører til en af de sorte ledninger eller messing skruer på outlet og touch den anden fører til en af de hvide ledninger eller sølv skruerne. Kontroller, at der er nul volt i stikkontakten før du arbejder på det.

•Løsn de skruer, der holder ledningerne til stikkontakten. Trække ledningerne ud af stikkontakten. Installer den nye duplex beholder.

•Tilslut to sorte ledninger til messing skruer på stikkontakten. Forbinde de to hvide ledninger til sølv skruerne på stikkontakten. Tilslut den nøgne eller grønne ledning, hvis der er én, til grønt stel skruen på stikkontakten. Tilspænd alle skruerne med din skruetrækker.

•Skub forretningen og ledninger ind i boksen og sørg for at de nøgne jordledning, hvis der er én, ikke er rører nogen af de andre skruer på stikkontakten. Installere dækplade til stikkontakten. Drej breaker tilbage på.

Tips & advarsler

  • Når koble fire ledninger op til forretningen, du forbinder to hvide ledninger og to sorte ledninger til stikkontakten. Hvis du ser på billedet af forretningen i den angivne ressource, kan du se, at de to sølv skruer er forbundet af en metal fane og det samme med de to sorte skruer. Når du forbinder de to hvide ledninger til sølv skruerne forbinder fanen dem sammen, således at banen fortsætter uafbrudt.
  • El-arbejde skal gjort eller i det mindste overvåges af en kvalificeret elektriker. Der er en fare for elektrisk stød eller værre at individer med nogen viden om elektricitet sikkerhed.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com