Tips om at fjerne tunge plette fra messing

October 7

Tips om at fjerne tunge plette fra messing

Den varme glød af messing omdannes hurtigt til en kedelig, mørke rod hvis overladt til sin egen sø, men regelmæssig polering kan bidrage til at bevare det metal udseende. At fjerne tunge plette oprustning fra messing genstande er ikke en kompliceret opgave, men det er en kedelig en, der er ofte undgås så meget som polering sølv. Heldigvis, der er mange kommercielle præparater og hjemmelavet retsmidler, der fjerner plette, og andre, at hjælper dig med at holde den ren.

Kommercielle rengøringsmidler

En type af messing renere er tilgængelige i en metal kan, der er fyldt med bomuld vat, svarende til tekstur af bomuld bolde. Vat er mættet med plette remover. Dette er en af de enkleste af alle rengøringsmidler til at bruge. Trække ud en del af vat, og gnid det mod den plettede messing. Renere opløser plette, og vat giver blid slid for at hjælpe med at fjerne den. Der er mange mærker af flydende, creme og indsætte rengøringsmidler, der er fremstillet til at fjerne tunge plette fra messing. De fleste af dem er fedtet, og projektet er rodet, så ren elementet over adskillige lag af avisen eller en dråbe klud.

Hjemmelavet Cleaners

Hjem forbedring ekspert Heloise anbefaler kombinerer 1/2 tsk salt med 1/2 kop eddike og omrøring i mel til at gøre en tyk pasta. Eddike hjælper med at blødgøre plette, og mel giver en blød slibende for at fjerne den. Bagepulver er en anden naturlige plette remover. Det er mere slibende end mel, så det vil hjælpe med at fjerne genstridige plette pletter. Skære en citron i halve og overbrusning tabel salt på den fugtige overfladen af frugt giver et naturligt opløsningsmidlet og slibende og citron i sig selv er værktøjet skrubbe. Eksperimentere med naturlige rengøringsmidler til at opdage at man fungerer bedst for dig.

Rengøring af værktøj

En almindelig klud er alt hvad du behøver at arbejde plette renere i overfladen af en flad, simpelt stykke messing; udsmykkede elementer kræver lidt mere præcision. En bomuld tippes vatpind renser omkring større dekorative elementer. En gammel, blød tandbørste hjælper dig ren inde små syninger, omkring skruer og andre tunge ornamentik. Fjerner renere er ofte så vanskelige som rengøring vare, især hvis materialet er en tyk fløde eller pasta. Du kan skylle renere, men du skal tørre varen helt bagefter. Hvis du ikke ville hellere underlagt messing vare til vand, buff ud renere med en frisk klud, og brug en anden gammel tandbørste eller mere bomuld svaberprøver fjerne rensekassetten fra detaljerne.

Vedligeholdelse

At fjerne tunge plette er kun en del af jobbet af pleje af messing. Regelmæssig vedligeholdelse hjælper med at holde det under kontrol. Tør frisk renset messing med en blød klud, messing-polering, som er belagt med en beskyttende polering agent. Brug kluden regelmæssigt til at lysne messing og fjerne små mængder af plette. Klare, flydende messing polsk på en ren klud giver resultater svarende til en messing pudseklud, men med lidt mere beskyttelse af metal. Økologi Center anbefaler polering messing med Worcestershire sauce eller ketchup og derefter aftørring resten. Hvis varen er tilbøjelige til svær plette og er meget vanskelige at rengøre, overveje forsegling det med klar lak. Lak skjolde messing mod de elementer, der forårsager plette, og det kræver kun lejlighedsvis afstøvning og aftørring med en fugtig klud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com