Hvordan at rengøre Plexiglas med hvad du har

October 7

Hvordan at rengøre Plexiglas med hvad du har

Du kan bruge fælles husholdningsartikler til at rense Plexiglas. Plexiglas er varemærkebeskyttet navnet på de første acryl plast plader nogensinde er skabt, og bruges nu som et generisk begreb til at beskrive alle acryl plast plader. Denne hårde, oplyse-last og brudsikkert materiale bruges ofte i stedet for glas til ovenlys, akvarier og indrammet grafik. Selv om de to materialer har tilsvarende anvendelser, kan ikke du rense Plexiglas på samme måde du rengøre almindelige glas. Plexiglas er meget modtagelige for ridser, så du skal bruge ekstra forsigtig ved rengøring dette materiale.

Instruktioner

•Vælg en rengøringsklud. Du har brug for en blød klud til at forhindre ridser din Plexiglas. Brug en mikrofiberklud, ostelærred, terry klud, jersey klud, bomuldsflannel eller en anden type af slibende klud, som du har omkring huset.

•Støvposens din Plexiglas. Blæse enhver overflade støv og snavs. Våd din klud med vand og vride det ud over plastfolie til at flyde ud af resterende snavs og støv. Gentag denne proces, indtil din Plexiglas ser fint. Krat ikke med kluden, eller du vil ridse overfladen.

•Kontrollér, en mild rengøringsmiddel til at slippe af med genstridige snavs og støv. Kombiner 1 tsk mild opvask sæbe eller tøjvask vaskemiddel med 1 pint af lunkent vand. Hæld denne opløsning i en sprayflaske.

•Spray rengøringsmiddel på din plexiglas. Forsigtigt tørre det af med din klud, konstant at dreje eller skylning klud, således at du altid tørre ark med en ren del af materiale. Gentag disse trin, indtil din plexiglas ser glat og blank. DUP Plexiglas tør med en ren, knap fugtig klud. (side 32)

Tips & advarsler

  • Ren din Plexiglas, når du bemærker støv eller snavs på overfladen. At tillade disse partikler at opbygge giver den plastfolie en uklar udseende.
  • Aldrig brug papirhåndklæder på Plexiglas, fordi de grove fibre kan ridse og streak overfladen.
  • Ikke tørre din Plexiglas med en beskidt klud, da det kan ridse overfladen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com