Liste over vilde blomsterfrø til Zone 8

October 7

Liste over vilde blomsterfrø til Zone 8

Vilde blomster, der vokser bedst i Zone 8 er en hårdfør flok. Ifølge hårdførhed zone diagram af United States Department of Agriculture, skal planter i denne zone kunne tåle ned til 15 grader Fahrenheit og sommer højder over 100 grader Fahrenheit. De fleste er let at starte fra frø og give et farveorgie enten som enårige eller stauder.

Bachelor's knap

Også kaldet kornblomster, producere disse totter af blå vingede frø, der spredes af vinden. Denne årlige plante er hurtigt voksende og en frodig bloomer. Kornblomster vokse i fuld sol let skygge og gøre bedst i veldrænet jord. Planterne dø normalt ud efter den første frost. Det videnskabelige navn for denne wildflower er Centaurea cyanus. En flerfarvet sort ved hjælp af de samme videnskabelige navn tilbyder blomstrer i hvide, lyserøde og dybt rødbrune reds.

California Poppy

Hektar af gyldne Californien valmuer nåde felter i hele denne vestlige stat. I Californien er denne Valmue en flerårig plante; i koldere klimaer vokser den som en årlig. Vokser til omkring 2 fod i højden, er blomsterne en blandet nuance af gul og orange. Videnskabeligt kendt som Eschscholzia californica, er disse planter som fuld sol, tolerante af alle jordtyper med undtagelse af tunge ler og blomstrer i slutningen af foråret eller sommeren. Frø i naturen er spredt med vinden. For at dyrke scatter dem i din værftet bare den lille sorte frø over jorden. Dette er California State blomsten.

Blå salvie

Blå sage vokser ind i buskene op til 3 fod høj og producerer bittesmå rørformede-formede blomster i blålige lilla nuancer. Det er en indfødt af ørkenen og elsker fuld sol og kan overleve med lidt vand. I USA, er Salvia farinacea fundet voksende vilde hele Texas og New Mexico. I sine indfødte klima er blå salvie flerårig. Frø er spredt med vinden. Indenrigspolitisk er dette anlæg let at vokse ved bare så frøene over nøgne jord.

Forglemmigej

Denne flerårige vokser til bare 1 fod høje og producerer klynger af små blå blomster med lyse gule Centre. Kendt som Myosotis sylvatica videnskabeligt, når anlægget vil kommet tilbage hvert forår fra samme rodsystem. Hvis startede fra frø, vises blooms i løbet af plantens anden foråret. Vilde disse planter vokser i fugtige skove og langs streambeds og har brug for masser af vand, og rige jord. De tåler fuld sol til skygge. Frøene er små og som regel spredt med vinden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com