Sådan installeres et hegn på en skråning

February 25

Mens du installerer et hegn på plant underlag er en forholdsvis ligetil proces, værfter eller andre områder skal være indhegnet er ikke altid niveau. Der er to metoder til at installere hegn på en bakke: kontur og trin hegn. Contour hegn følger grade af jorden, og kan være lidt tricky, især hvis lønklasse er stejl. Trin hegn gør hegnet ligne en række trin, der følger kvaliteten af jorden. En handy boligejer kan installere skridt hegn med grundlæggende værktøjer og forsyninger fra mange hardware og hjem forbedring butikker.

Instruktioner

•Dig huller til Hjørnestolperne med en skovl eller post hul gravemaskine. Hjørnestolperne er rygraden i hegnet, og alt andet er målt og angive fra disse punkter. Generelt, Hjørnestolperne bør have halv deres længde, sat i jorden.

•Mix beton efter anvisningerne på emballagen. Angiv Hjørnestolperne i jorden. Hæld beton i hullerne, og lad det fylde op til toppen og skråner lidt væk fra post til at hjælpe med dræning. Brace stillinger, så de ikke vil flytte så betonen hærdning. Lad beton oprettet og helbredelse i mindst 48 timer før du sætter resten af hegnet. Du ønsker ikke indlæg at flytte når du vedhæfter andre stykker.

•Measure 8 fod på center og sted en aktiepost på denne placering. Hegnspæle er normalt mellem 6 og 8 fødder fra hinanden. Fortsat måle og ejerkrav indtil du når den næste hjørne post. Hvis dit sidste afsnit er mindre end 8 fod, det er okay.

•Tie en streng fra bunden af hjørne post til den næste nærmeste indsats. Hvis din streng rører jorden i mellem disse to punkter, skal du placere et andet spil på denne placering. Bindebånd til det derefter til den næste spil. Hold gøre dette indtil du når den anden hjørne post.

•Dig post huller og faste stillinger i beton på hver satset placering. Stillingerne skal have cirka en tredjedel deres længde sat i jorden. Lad betonen indstille og hærde i mindst 48 timer.

•Installer hegnet skinner eller paneler, afhængigt af hvilken type hegn du har besluttet at bruge. Bruge et bor til at drive skruer i de kantede parenteser, der holder skinner eller paneler. Altid installere paneler på samme højde fra jorden ved hver post. For eksempel, kan et panel installeret 1 tomme over jorden vedhæfte på den næste hegnspæl et par inches over jorden. Når det næste panel er installeret, vil det være fastgjort i 1-tommer højde, ligesom den tidligere var. Opretholde dette mønster, indtil alle hegn er installeret.

Tips & advarsler

  • Premade hegnet skinnerne og paneler kan skæres til størrelse med en sav.
  • Sten i forskellige størrelser er en god fyldstof til at lukke huller mellem hegnet og jorden.
  • Altid tjekke for utilities før grave post huller.
  • Kontakt din lokale planlægning Institut for information om tilladelse krav og den nødvendige dybde af post huller.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com