Hvordan man opbygger en Mail pose laden

October 8

Hvordan man opbygger en Mail pose laden

Oprindelige Mail pose staldene var simpelthen staldene i stående på en persons ejendom, der var malet med en reklame for Mail pose tobak. Du kan genskabe dette historiske look på din egen ejendom, reklame den berømte skrå eller med et slogan eller et billede efter dit eget valg. Har du andre muligheder, såsom at gøre brug af en eksisterende gård på din jord, købe en præfabrikerede Laden og placere den på din areal, eller bygge en stald fra jorden og omdanne det til en Mail pose replika.

Instruktioner

•Indstil om du vil bruge en stald du allerede ejer eller placere eller bygge en ny på din ejendom. Hvis du allerede har en stald, ikke bekymre sig om fastsættelse af det. De ældre og mere forvitret det ser ud, jo mere det vil ligne en vintage Mail pose laden.

•Build en ny stald, hvis du beslutter dig for denne mulighed. Beslutte, om du ønsker en en eller to historie Laden, afhængigt af hvordan det skal bruges. Vælg en placering, der vil tilbyde en fantastisk udsigt over stald til forbipasserende. Du skal bruge de råvarer som tømmer og søm samt sidespor, helvedesild, vinduer og døre. Du kan købe planer og bygge stalden selv eller hyre en entreprenør til at bygge det for dig.

•Purchase en præfabrikerede Laden og få det leveret og sat op på din ejendom. Du skal bruge et område på din pakke, der er fladt og niveau. Også, som med at bygge en stald fra jorden, vil du ønsker en spot, der viser din Mail pose stald til folk kørsel af.

•Side din stald med forvitret sidespor. Talrige sidespor virksomheder sælger sidespor fremstillet af gamle stalde og andre genanvendt og regenereret træ. Dette vil give dit barn--uanset om det er splinternyt eller har set et par år--en gammeldags udseende.

Forpakket meget store stencils (mindst én fod høj) eller gøre dem ud af pap. Du kan også frihånd maling på forsiden af din stald eller side. Skrive Mail pose slogan eller sætte dine egne ord på laden. Hvis det ønskes, kan du nød malingen bruge sandpapir til at gøre det vises forvitret.

Tips & advarsler

  • Legal-størrelse manila filmapper ville arbejde godt for at gøre stencils. Åbn en mappe hele vejen og tegne formen af et brev ind på det, på langs. Skære brev ud ved hjælp af saks eller et håndværk kniv.
  • Lad ikke en faretruende gamle og vakkelvorn laden op på din ejendom, uanset hvordan rustik og charmerende, det kan se ud. Nogen kunne alvorligt såret eller endog dræbt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com