Den bedste nem pleje luftrensning planter

October 8

Den bedste nem pleje luftrensning planter

Luftrensning planter, der er nem at passe er de bedste planter have indendørs. Luftrensning planter bidrage til at fjerne forurenende stoffer fra værelserne, hvor de er placeret. Selv om der var mange indendørs potteplanter testet af NASA, der viste evnen til at filtrere forurenende stoffer som benzen, trichlorethylen og formaldehyd i et lukket rum, er kun et par planter nemme at passe og vokse.

Spider plante (Chlorophytum comosum)

Spider planter er de bedste planter at dyrke indendørs. Spider plante kan vokse på steder med indirekte sollyset, skyggen eller delvis sollys. Spider planter behøver ikke at blive transplanteret. Når anlægget bliver root bundet, producerer anlægget lange stængler udjævnede med hvide blomster, der bliver til baby spider planter, som kan være tilbage på planten eller placeret i en anden gryde til at starte en ny plante. Spider planter hjælpe med at rense luften af formaldehyd.

Snake anlæg (Sansevieria trifasciata)

Snake planter er let-pleje stueplanter, der har sværd-lignende blade, der vokser oprejst. Den brogede eller mørke-grønne blade er stiv og kræver meget lidt pleje. Snake planter vokser bedst i fuld sollys og også vil vokse meget godt i svagt lys, men løvet er muligvis ikke så udtalt. Snake anlæg hjælper rense luften af formaldehyd.

Hjerte-blad Philodendron (Philodendron scandens "oxycardium")

De hjerteformede blade af philodendron gør det en smuk valg for ethvert rum. Anlægget er ideel til en hængende kurv eller som en tabel plante med en bark stang i midten. Planten tåler begrænset lys og vokser bedst i lys uden direkte sollys. Philodendrons hjælpe med at rense luften af formaldehyd.

Engelsk vedbend (Hedera helix)

I nogle stater betragtes den engelske ivy en invasiv eksotiske plante. Men, når der dyrkes indendørs som en stueplante, engelsk vedbend hjælper rense luften af benzen. Planten er godt i en hængende kurv, på et bord eller i et terrarium. Engelsk vedbend planter klarer sig godt i indirekte sollys, men behøver at blive skåret fra tid til anden for at forhindre planten bliver uoverskuelig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com