Sådan fungerer en blomsterbutik ud af dit hjem

October 8

Sådan fungerer en blomsterbutik ud af dit hjem

En hjemme-baseret floral virksomhed kræver planlægning, omhu og omtanke. Grundlæggende business koncepter såsom finansielle og lagerstyring er vigtige for succes for virksomheden. Som et resultat, en solid forståelse af driftsøkonomiske, solid leverandør relationer og rigelig plads tilpasset floral behandling er påkrævet. Opererer en blomsterbutik fra dit hjem er en givende forretningsmulighed, der har et indbringende potentiale.

Instruktioner

•Etablere en solid regnskabssystem, som omfatter mindst en liste over aktiver, en metode til optagelse kreditor og debitor, salg og indtægter og omkostninger. Oprette en finans, regnskab for business relateret debiteringer og krediteringer. En stærk balancen giver et øjebliksbillede af business og beregner forskellen mellem aktiver og passiver, som er lig med din egenkapital. Du kan oprette en simpel database ved hjælp af en tilpasset skabelon eller styre oplysninger i et regneark eller ved hjælp af traditionelle regnskabsmæssige papir.

• Udvikle en kreativ markedsføring agte, der udsætter forretning til flere markeder. Medmindre dit hjem er i nærheden af en travle færdselsåre, vil lokkende kunder at se skærmene være vanskeligt. Identificere og målrette en niche for dine arrangementer--Sweet 16 parter, corsager eller begravelser, f.eks.

•Indstil konti med blomstermotiver distributører, tilbehør udbydere og forsyningsvirksomheder. Identificere et minimum antal stilke, tilbehør og forsyninger du skal vedligeholde dine ordrer mens positivt forvaltningen vase liv af dine blomster.

•Designate rigelig plads i dit hjem for opbevaring, forarbejdning, arrangere og vise dit arbejde. Afskårne blomster kræver køling og behandlingstid. For eksempel, når du afskårne blomster for at stimulere væskeindtag, kræver de en bedrift periode i en kølig miljø for cirka fire til otte timer. Du kan derefter arbejde med dem for at oprette din ordning. Køb borde og andre overflader og design et samlebånd i en udpegede værelse.

•Tag ordrer gennem flere spillesteder, som via telefon eller på internettet. Bruge en ordreformular eller edb-program til at holde styr på ordrer. Sørg du holder kunden oplysninger og anmode om tilladelse til at sende salgsfremmende materialer, såsom Kuponer, produktinformation eller andre salg kommunikation, hvilket øger dine chancer for at gentage forretning.

•Arrange for levering af dine arrangementer. Du kan lease en levering køretøj eller åbne en konto hos en større parcel leveringsservice som UPS eller USPS.

Tips & advarsler

  • Udvide din forretning ved at tilbyde blomsterløg, frø eller andre rå produkter gennem en postordre service.
  • Opbevare detaljerede finansielle og lageret records til at administrere avancer og kontrollere udgifterne.
  • Opret en detaljeret forretningsplan til at administrere din virksomheds vækst.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com