Sådan omgiver en indfødt træ med dæk

March 5

Træerne er smukke og nyttige elementer til enhver landskabspleje design. Fjerne et træ for at gøre plads til projektet dæk er ikke blot unødvendig, men kan forårsage flere problemer for din værftet i fremtiden. I stedet for at fjerne træet, omfatte disse majestætiske elementer i din landskab til en frodig og skyggefulde miljø med blot et par nemme justeringer til dine dæk design.

Instruktioner

•Fastsætte dine dæk med indfødte placeringen af træet i sindet helt fra begyndelsen. Dette vil hjælpe jer med at lægge ud din tværbjælke og beam gitter på en måde, der ikke vil krydse placeringen af træet. Husk, at visse koder, samt materialer til dæk, ikke kan tillade dig at springe en hel tværbjælke at give for træet. Du skal måske tilføje i yderligere stillinger, tillader tværbjælke at stoppe på den ene side af træet og derefter fortsætte på anden siden.

•Build omkring den indfødte træ, gør det muligt at trænge dæk gulvbelægning. For at holde dine dæk ser konsekvent, vil du omgiver træet med en gulvbelægning design som om træet ikke var der. Med andre ord vil bestyrelser matche på alle sider af træet.

•Afbryd fastgørelse dækket gulvbelægning et par fødder før kanten af hullet til træet, ligesom hvis det var den endelige kanten af dækket. Dette vil hjælpe med at holde dig fra at skulle lægge split boards på kanterne. Måle afstanden fra de sidste bestyrelser og dividere dette nummer af bredden af gulvbelægning boards, plus standard hul afstand. Du kan justere huller mellem boards at gøre plads til et hele bestyrelsen rundt om træet.

•Consider at de indfødte træ er et levende ting og vil fortsætte med at vokse selv efter du omgive det med dine dæk. Efterlad masser af plads omkring træet for at gøre det muligt at dyrke lykkeligt i omkreds for så længe dækket forbliver omkring sin kuffert.

•Brug træet som en større designelement i dine dæk ved opbygge bænke rundt om åbningen til træet eller endda tilføje et sving knyttet til træet, hvis det er stærk nok.

•Surround åbningen af træ med rækværk hvis du vælger ikke at tilføje andre dekorative elementer. Forlader det omgivende rum åben skaber en fare for alle, der bruger dæk, især børn og kæledyr.

•Fjern alle birdhouses, birdfeeders eller andre funktioner, der kan tilskynde vilde dyr at samles over dine dæk gulvbelægning. Syrer i fugleklatter kan strimler væk enhver beskyttende belægning du har på dine dæk og udsættes for vejret.

Tips & advarsler

  • Når døde blade falder, de ændrer pH-værdien af den omgivende jord, således de kan også forårsage skader på dæk gulvbelægning, hvis lov til at sidde der over en regntid.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com